Yeni bir dizi başlıyor: Why Women Kill! Konusu, oyuncuları, fragmanı...

Dünyaya açılan yeni dizi projelerinden biri daha izleyici ile tanışmak için gün sayıyor.

Merve Mutlu
26 Temmuz 2019 - 10:37
Kültür Sanat

Görsel yapımların dijitalleşmeye başlaması ile yeni platformlar da birbirini takip ediyor. Online bir yayın platformu olan CBS All Access, Why Women Kill adlı yeni dramasını izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. 

19-07/26/why-women-kill.jpg

Desperate Housewives ve Devious Maids projelerinin yaratıcısı olarak bilinen Marc Cherry'nin imzasını taşıyacak olan yeni dizi, komedi-drama türünün başarılı bir örneğini dünya ile buluşturacak. 

Why Women Kill'in konusu ne?

19-07/26/once.png

Yapımcılığını Imagine Television ve CBS Television Studios'un üstlendiği dizi; 60'lı yıllarda yaşayan ve ev hanımı olan bir kadını, 80'li yıllarda yaşamış sosyetik bir kadını ve 2000'lerde avukatlık yapan bir kadını, evliliklerinde ihanetle yüleşmeleri ve bu ihanete verdikleri tepkilerle aktarıyor. 

Farklı zamanlarda yaşamış olan bu üç farklı kadının ihanete verdikleri tepkilerse hiç farklı olmuyor...

Why Women Kill'de kimler oynuyor?

19-07/26/lucy.png

Dizinin başrollerinde; Big Love ve Once Upon A Time gibi başarılı dizilerde ve filmlerde rol alan ve şu anda bir yandan da yapım aşamasında olan Electric City adlı web animasyon dizisinde rol alan Ginnifer GoodwinCharlie'nin Melekleri adlı ünlü projede yer alan, Kill Bill filmindeki performansı ile "En İyi Hain" dalıdnda MTV film ödülünün sahibi olan başarılı oyuncu Lucy Liu ve Downward Dog, Barry ve Killing Eve projelerinin başarılı oyuncusu Kirby Howell-Baptiste yer alıyor.

Why Women Kill ne zaman başlıyor?

19-07/26/bap.jpg

Konusu ve oyuncuları ile dikkat çeken dizi, Ranini'nin haberine göre: 15 Ağustos'ta başlıyor.

Why Women Kill fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin