Temizlik Avcısı Kadir Ezildi artık bir program sunucusu! Ne zaman başlıyor?

TLC'de yayınlanan programda oldukça sevilen isim artık Fox ekranlarında sunucu olacak.

Merve Mutlu
26 Temmuz 2019 - 10:28
Magazin

TLC Türkiye'nin sevilen programı Temizlik Avcıları'nda yer alan ve hem hareketleri hem samimiyeti hem de konuşma tarzı ile oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kadir Ezildi artık bir program sunucusu. 

19-07/26/kadir-ezildi-sunucu-oldu.jpg

Temizlik Avcıları adlı programa, temizlik takıntısı nedeniyle katılan ve 5 bölüm yayınlanmasına rağmen her bölümünde adından söz ettiren Kadir Ezildi, programın sezon finaline girmesi ile birlikte yeni teklifler almaya başlamıştı. Eğlenceli sohbeti ve farklı konuşma şekli ile insanları güldüren Ezildi, Bölge Hastanesi'nde arşiv sorumlusu olarak çalışırken başladığı programın ardından şimdi de sunucu oldu. 

19-07/26/kadir-ezildi.jpg

Talya Yapım tarafından Fox ekranları için hazırlanan ve hafta içi her gün ekranlarda olması beklenen Temizlik Benim İşim adlı programın sunucusu Kadir Ezildi oldu. Bayramdan sonra çekimleri başlayacak ve Eylül ayından itibaren de ekranlarda olacak proje için kendi işinden istifa eden Ezildi, programın tanıtım videosunu  "Çok yakında Fox ekranlarında sizlerleyiz" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin