Yeni sezonda Halit Ergenç Babil dizisi ile yeniden ekranlarda olacak!

Ekranların sevilen ismi Halit Ergenç yeni dizisi ile dönüyor.

Merve Mutlu
26 Temmuz 2019 - 10:10
Magazin

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde rol alan ve her projesinde adından söz ettirmeyi başaran başarılı oyuncu Halit Ergenç, yeni sezonda yeni başlayacak bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

19-07/26/vatanim-sensin.jpg

Yeni sezonda yapımcılar ve kanallar yeni yapımlar için hazırlıklarına devam ederken, oyuncular da kendilerine gelen rol tekliflerini değerlendiriyorlar. Senaryo okumaları ile geçen yaz dönemi boşluğunda yeni dizisini seçen ünlü oyunculardan biri de Halit Ergenç oldu ve seçimini Babil kod adlı diziden yana kullandı.

19-07/26/eergencc.jpg

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yapacağı, senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleme alacağı Ay Yapım imzalı proje için, Ergenç'in onay verdiği bilgisi, Birsen Altuntaş tarafından paylaşıldı. Projenin hangi kanala satılacağı ve izleyicilerle hangi platformda buluşturulacağı henüz bilinmiyor ancak dijital bir platformda yayınlanması ihtimali de söz konusu..

Ergenç'in dizide nasıl bir karakterle karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin