Will & Grace dizisinin final zamanı belli oldu!

Komedi klasiği Will & Grace bir kez daha ekranlara veda ediyor. NBC, dizinin final tarihini açıkladı.

Efsane komedi dizisi "Will & Grace" bir kez daha ekranlara veda hazırlığında!

WILL & GRACE'İN VEDASI YAKLAŞIYOR!

1998-2006 yılları arasında sekiz sezon boyunca ekranlarda kahkaha tufanı estiren komedi klasiği "Will & Grace" 2017'nin Eylül ayında 9. sezonuyla ekranlara geri dönmüş; Ekim 2018'de başlayan 10. sezonunu ise geride bıraktığımız Nisan ayında noktalamıştı.

Henüz 10. sezonu başlamadan 11. sezon onayını alan dizinin bu sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu. Sezon ortası dönemde başlayacak final sezonu 18 bölümden oluşacak.

19-07/26/will-grace.jpg

Will & Grace böylelikle 11 sezon, 246 bölüm ve 22 yıla yayılan bir sürenin ardından ekran serüvenini noktalamış olacak.

NBC Entertainment Eş Başkanları George Cheeks ve Paul Telegdy konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

"NBC, bu muhteşem oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibi yeniden bir araya getirme fırsatını sunduğunda bu fırsata balıklama atladık. Will & Grace'in etkisi ve mirası, hem LGBTQ topluluğunun betimlendirilmesinde gerçek bir ezber bozan hem de televizyon tarihinin en iyi komedilerinden biri olması yönünden tartışılmaz. Rakipsiz Max, David, Jimmy ve oyuncu kadrosuna bu inanılmaz serüven boyunca gösterdikleri mükemmellikten dolayı çok teşekkürler."

19-07/26/will-ve-grace-dizisi.jpg

Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes ve Megan Mullaly gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran yapım 91 Emmy adaylığı, 18 Emmy ödülü ve 30 Altın Küre adaylığı ile göz dolduruyor.

2019-20 YAYIN SEZONU SONUNDA VEDA EDECEK DİZİLER

Will & Grace böylelikle NBC'nin The Good Place ve Blindspot; ABC'nin Agents of S.H.I.E.L.D., Modern Family ve How to Get Away With Murder; CBS'nin Criminal Minds ve Madam Secretary, The CW'nun Arrow ve Supernatural ile Fox'un Empire dizileri gibi 2019-20 yayın sezonunun ardından final yapacak diziler arasına katılmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin