Oyuncu Saygın Soysal Nöbet dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Başarılı oyuncu Saygın Soysal, kış sezonunda başlaması planlanan Nöbet dizisinin kadrosuna dahil oldu! İşte detaylar...

Merve Mutlu
19 Kasım 2018 - 12:23
Magazin

Pana Film'in merakla beklenen yeni dizisi 'Nöbet'in hazırlıkları sürüyor. Gökhan Erkut'un yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin çekimleri için Antalya Elmalı'da kasaba kuruldu. 

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre; Yönetmen Selahattin Sancaklı ve oyuncu Ertuğrul Şakar'ın dizinin ayrılmasının ardından, yeni oyuncular kadroya dahil edildi. O oyunculardan biri de Saygın Soysal oldu.

18-11/19/saygin-soysal.jpg

Dizinin başrol karakterlerinden Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu rolü için titiz bir çalışma yapıldı ve sonunda ünlü oyuncu Saygın Soysal ile el sıkışıldığı öğrenildi. 

Çekimleri Antalya Elmalı'da gerçekleştirilecek olan yeni asker - polis dizisi Nöbet 7/24'ün cast çalışmaları devam ederken, 2019 yılının şubat ayında Show Tv ekranlarında olacağı konuşuluyor. Daha fazla bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

Saygın Soysal kimdir?

18-11/19/saygin-soysal-kimdie.jpg

21 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. İki yaşındayken Bursa'ya taşınmışlar. İlkokul bitince de Trabzon'a taşınmışlar. Liseyi Trabzon'da okuduktan sonraHacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda okudu. Güz Yangını, Kırık Kanatlar ve Hatırla Sevgili, Leyla ile Mecnun, Asi, Çukur gibi Televizyon dizilerinde oynadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin