Oyuncu Seçkin Piriler eski eşi Kaan Tangöze'den şiddet gördüğü gerekçesi ile şikayetçi oldu!

Seçkin Piriler, eski eşi olan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'den şiddet gördüğünü iddia etti.

Merve Mutlu
08 Mayıs 2019 - 13:21
Magazin

Oyuncu Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze, 3 yıl önce yollarını ayırmışlardı. Çift evli iken Tangöze'nin Kıvılcım Ural ile birlikte olmaya başlaması ile ayrılan çift yalnızca çocuklar için bir araya geliyorlardı. 

19-05/08/kaan-seckin-kivilcim.jpg

Seçkin Piriler, geçtiğimiz akşam eski eşi Kaan Tangöze tarafından darp edildiği iddiası ile karakola gitti. Tangöze hakkında; darp, hakaret, şiddet ve şantaj suçlarından şikayetçi olan Piriler, bu şiddet olayının da çocuklarının gözü önünde yaşandığını iddia etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. sayfa adlı magazin programında gündeme alınan habere göre: Piriler Etiler Polis Karakolu'na giderek, Tangöze hakkında şikayetçi oldu. Darp raporu almak amacıyla polis aracıyla devlet hastanesine götürülen Piriler'in yüzündeki morluklar dikkat çekti. 

19-05/08/kanal-d.png

İddialar, Piriler'in Kaan Tangöze'nin yeni eşi Kıvılcım Ural'a kendisine attığı mesajlar nedeniyle hakaret davası açması nedeniyle tartışma yaşadıkları yönündeyken, oyuncudan bu konuda bir açıklama gelmedi.

Seçkin Piriler'in ilk ifadesi! 

"7 Mayıs 2019 günü saat 17.00 sıralarında eski eşi Rıza Kaan Tangöze, oğlumu okuldan alıp benim yaşadığım eve getirdi. Evimde misafir olan Zeynep Su Pehlivan olduğu için eve girmemesini söyledim ama Kaan çocuk odasına girdi ve bana 'Kıvılcım'a açtığın davayı geri çek yoksa seninle mesajlaşmalarımızı bilirkişi eşliğinde yayınlar sana karşı dava açarım ve bütün konuşmalarımızı ifşa ederim.' diyerek şantaj yaptı.  Ben de kendisine derhal evi terk etmesini söyledim. Kaan ise bana 'Bu ev benim, yediğin yemek bile benim paramla alınıyor.' diyerek hakaret etti. Ben de bunun üzerine evden gitmesini söyledim ve arkamı dönüp odadan çıkarken Kaan benim sırtıma tekme ve yumruk attı.O sırada arkadaşım Zeynep araya girdi. 'Çocukların yanında yapma! diye Kaana bağırdı. Kaan ise Zeynep'e de vurmaya başladı. Bu sefer ben araya girdim. Kaan tekrar vurmaya başlayınca 'Yüzüme vurma!' diye yalvardım. O an evden gitti. Sonra aşağıdan yukarıya seslenerek 'Çocukları senden alacağım göreceksin!' diyerek çocuklarım balkondayken Kaan aşağıdan yukarıya seslenerek 'Kimde kalmak istersiniz?' diye seslendi. O anda çocuklarımı evin içine aldım. Şu an çok şaşkın ve üzgünüm. Daha önceden birçok kez hem fiziksel şiddete hem de psikolojik şiddete maruz kaldım. Emin olmamakla birlikte Kaan'ın normal bir kafada olduğunu düşünmüyorum Sanki uyarıcı madde etkisi altında gibiydi. Bana tehdit eden ve hakaretlerde bulunan Rıza Kaan Tangöze'den şikayetçiyim." 

19-05/08/zeynep-su.png

Olay sırasında orada bulunan Seçkin Piriler'in arkadaşı Zeynep Su Pehlivan da yaşanan bu darp olayında şiddete marız kaldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: "Bu yaşanan şiddeti unutmayacağım.  Sen ki başarılarınla konuşulan bir adamdın. Halin nicedir? Gerçekler acıdır derlerdi, buyrun. İmza: Kaan Tangöze. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi, bu parmak bana ait."

Kaan Tangöze hakkında dava açıldı!

Piriler'in avukatı Ayşegül Mermer, telefon bağlantısı ile canlı yayına katılarak durum hakkında bilgi verdi. "Seçkin hanım ağlayarak beni aradı ve olayı anlattı. Biz de hemen hukuki haklarımızı kullanmak üzere karakola gittik ifademizi verdik. Hakaret, tehdit, kasten yaralama ve şantajdan ötürü Kaan Tangöze'den şikayetçi olduk aynı zamanda 6284 sayılı kanuna göre de tedbir talep ettik, uzaklaştırma talebi." dedi.

6284 sayılı kanun nedir?

19-05/08/6284-sayili-kanun.jpg

6284 sayılı Kanun, şiddete uğrayan ya da uğrama tehlikesi bulunan kadınların, çocukların, aile bireylerinin ve tek taraflı ısrarlı takip mağduru olan kişilerin korunması ve bu kişilere yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla alınacak tedbirleri düzenliyor. 

Kanun’da şiddet; fiziksel, cinsel, psikolojik veya ekonomik açıdan zarar görmenizle veya acı çekmenizle sonuçlanan veya sonuçlanması muhtemel hareketler olarak tanımlanıyor. Kanun’da şiddet olarak tanımlanan davranışlardan herhangi birine maruz kalan ya da tehlikesi olan kadınlar bu Kanun’dan faydalanma hakkına sahip oluyor. Kanun kapsamında doğan haklardan ilki; sığınak talep etme. Kanun kapsamında şiddet gören ya da tehdit altında olan kadınlar geçici koruma (yakın koruma) talep edebilirler.

Bunlar dışında şiddete uğrayan ya da tehlikede olan kadın; şiddet uygulayanın evden uzaklaştırılmasını, kendisine yaklaşmasının engellenmesini, adresinin gizlenmesini, kimlik ve ilgili diğer bilgilerin değiştirilmesini isteyebilir.

Ayrıca şiddet uygulayanın silahını polise teslim etmesini, geçici velayet ve tedbir nafakası, geçici maddi yardım, oturduğu eve aile konutu şerhi konulmasını talep edebilirsiniz. Şiddet uygulayan kişinin verilen uzaklaştırma kararı sonrası karar ihlal etmesi durumunda bir dilekçe ile savcılığa ya da mahkemeye başvurarak şiddet uygulayanın hangi tarihte, hangi saatte ve ne şekilde kararı ihlal ettiğini mümkünse delillerinizle birlikte bildirmeniz gerekir.

Yapılan tüm başvurular ücretsizdir, başvuru yapmak için ikametgahınızın olduğu yerde olmanız gerekmez. Başvuru yaparken kimlik ve adres bilgilerinizin gizli tutulmasını talep edebilirsiniz..

19-05/08/kadin-meclisleri.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin