Kuzgun dizisinden Minnet Eylemem türküsü ile özel klip!

Kuzgun dizisinin sevilen türküsü Minnet Eylemem için özel bir klip hazırlandı! İşte detaylar...

Nurşah
08 Mayıs 2019 - 14:07
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan dizisi Kuzgun etkileyici konusu ile olduğu kadar dizi müziği ile de beğeni kazanıyor... Dizinin tanıtımlarının yapıldığı ilk anlardan itibaren, izleyici tarafından beğeni ile karşılanan Minnet Eylemem türküsüne özel klip yayınlandı!

 19-05/08/kuzgun-minnet-eylemem-klip.jpg

Kuzgun'dan Minnet Eylemem klibi

Ay Yapım imzası taşıyan sevilen dizi Kuzgun; sözleri Nesimi'ye,vokali ise Floriajana Rexhepi'ye ait olan Minnet Eylemem türküsü ile büyük bir beğeni kazandı. Her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen, akıcı konusu ile akıllardan çıkmayan Kuzgun dizisinden bu türküye özel bir klip hazırlandı...

Geçtiğimiz gün izleyici ile buluşturulan klipte, sevilen dizideki çarpıcı ve unutulmayan sahnelere yer verildi... Kuzgun'un her bölümünü merak ve heyecanla takip eden izleyiciler bu klip için övgü dolu yorumlar yaparken, diziyi gelecek sezon da ekranlarda görmek istediklerini belirtmekten geri kalmadılar. Sevilen dizi bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin