Kuzgun Dila'nın büyük sırrını öğreniyor! Kuzgun'un yeni bölümünde neler olacak?

Kuzgun dizisi tüm heyecanıyla ekran macerasına devam ediyor. Yeni bölümde ise Dila'nın büyük sırrı ortaya çıkıyor..

Merve Mutlu
08 Mayıs 2019 - 16:12
Yeni Bölüm

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dila büyük sırrını saklamak için uğraşırken, Kuzgun gerçekleri bir günlükten öğreniyor.. 

19-05/08/kuzgun-ev.png

Kuzgun yeni bölümde neler olacak?

Kuzgun'un annesi, Dila ile konuşurken, "Kuzgun'u bu girdiği yoldan ya sen kurtaracaksın ya da sana olan aşkı kurtaracak." sözleri ile Dila'yı olacaklara hazırlamaya çalışıyor. Dila 'nın Kuzgun'un kendisine aşık olmadığını anlamamasının ardından, Kuzgun'un aşkını itiraf ettiği ve "Bana lütfen ihanet etme" dediği anlar Dila'yı duygulandırdı.. 

19-05/08/dilkuz.png

"Sen bende saklansan ben sana güvensem iyi olur muyuz?" diyen Kuzgun'un sözleri Dila'nın kulaklarında yankılanırken, sakladığı sırrın ağırlığı da peşini bırakmıyor. 

Kuzgun Dila'nın ne yaptığını öğrenecek!

"Bana bugünle, bugünkü aklınla ihanet etme Dila, beni öldür ama bana ihanet etme n'olur" sözleri Dila'nın içine yumruk gibi oturur. Yıllar önce daha kendileri çocukken babasının kendisine verdiği uyuşturucu paketini Kuzgun'un babası Yusuf'un evine bırakan ve olanlardan habersiz Dila, şimdi bu yükle boğuşmakta ve Kuzgun'a bir türlü söyleyememektedir. 

19-05/08/kuzgun.png

Kuzgun'un ailesi bu durumu bilirken, Dila köşe bucak saklar. Ancak Dila'nın 18 yaşındayken Kuzgun için yazdığı notu günlüğünde bulan Kuzgun, babasının başına gelenlerin Dila'nın koyduğu o paket sayesinde olduğunu öğreniyor.. 

Kuzgun 13. bölüm fragmanı: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin