Oyuncu Ufuk Bayraktar hakkında şok iddialar devam ediyor!

Fiziksel ve sözlü taciz faili Bayraktar hakkında bildiri yayınlandı.


05 Ağustos 2020 - 15:15
Magazin

Zeki Demirkubuz’un Kader filmiyle çıkış yaptıktan sonra Ezel, Girdağ, Dağ gibi yapımlarda rol alan Ufuk Bayraktar, geçtiğimiz günlerde eşini aldattığı iddiaları ile gündeme gelmiş, eşinin özel mesajları ifşalaması ile gündeme oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde, çekimleri Adana’da gerçekleşen Dayı filmi için sete giren Bayraktar hakkında makyöz Alev Ünal Nayır ve kuaför Metin Tektaş'a yönelik fiziksel ve sözlü tacizde bulunduğu iddiası Bayraktar'ı yeniden gündeme oturttu.

Ufuk Bayraktar‘ın geliştirme aşamasında katkıda bulunduğu ve başrolünü üstlendiği Dayı filminin setinde yaşananlara ilişkin Sinema Televizyon Sendikası, bir açıklama yayınlayarak, makyöz Alev Ünal Nayır ve kuaför Metin Tektaş’ın Dayı filminin Adana’da gerçekleşen çekimleri sırasında Ufuk Bayraktar’ın fiziksel ve sözlü tacizine uğradığını belirtti. Sinema Televizyon Sendikası Nayır ve Tektaş’ın yanında olduklarını belirtirken, sektör bileşenlerini taciz ve mobbing karşısında dayanışmaya çağırmıştı.

"Dayı: Bir Adamın Hikayesi"nin setinde oyuncu Ufuk Bayraktar'ın set ekibine tehditte bulunduğunu, küfür ettiğini belirten sinema ve TV kuruluşları, "Mobbinge, hakarete, taciz ve şiddete karşı dayanışmayı büyüterek, yasalardan aldığımız güçle cevap vereceğiz" açıklaması yaptı.

Sendika yaptığı açıklamada: 

"Metin Tektaş karakola gidip Ufuk Bayraktar’dan şikayetçi olmuştur. Alev Ünal Nayir ise başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar ve onu destekleyici mahiyette davranan yönetmen Uğur Bayraktar’dan şikayetçi olmuş ve tedbir kararı uygulanmasını talep etmiştir.

Yaşanan olay sonrası set çalışanı kuaför ve makyöz meslektaşlarımız, can güvenlikleri kalmadığı için işten ayrılmak zorunda kalmışlardır. Olay anında, saldırıya maruz kalan meslektaşlarımız ve seneki çalışanlar tarafından alkollü olduğu söylenen Ufuk Bayraktar’ın daha önceden de sete alkollü geldiği için sahnesinin çekilemediği, iptal edildiği ve bu nedenle yardımcı yönetmene ağır küfürler ettiği bilinmektedir. Reji ekibi bunun üzerine işi bırakmış ama Ufuk Bayraktar’ın ertesi gün sete gelip özür dilemesi sonucu işe devam etmiştir." ifadelerine yer verdi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin