Oyuncu Yıldıray Şahinler'den Tülin Özer'e anlamlı jest!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mehmet karakterini canlandıran Yıldıray Şahinler, ekip arkadaşı ve set partneri Tülin Özer'e sosyal medya hesabından jest yaptı. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
07 Kasım 2018 - 09:34
Magazin

Geçtiğimiz akşam 40.bölümü yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi heyecan dolu bölümleriyle, Star Tv ekranlarında izleyenleriyle buluşmaya devam ediyor. Art arda cinayetler yaşanan ve katilin kim olduğunu öğrenmek isteyenleri ekran başına kilitleten Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 39.bölümünde, Arzu karakterini canlandıran Tülin Özen sete veda etmişti. 

18-11/07/ufak-tefek-cinayetler-arzu.jpg

Kimliği henüz bilinmeyen birinin aracına takla attırması sonucunda Arzu karakterinin ölümüyle sete veda eden Tülin Özen'e, rol arkadaşı ve dizide eşi Mehmet'i canlandıran Yıldıray Şahinler'den anlamlı bir jest geldi. 39 bölüm boyunca birlikte çalışan ikilinin aralarındaki dostluğu özetleyen Yıldıray Şahinler, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda şunları söyledi;

"'Çok şanslıyım' İlk ikili provamızdan sonra öyle demiştin. Alçak gönüllü, akıllı, güzel, soylu, yetenekli, komik, eleştirisinde acımasız, sevgisinde cömert, sahnede dürüst partnerim benim."Asıl ben çok şanslıyım" demiştim o gün; şimdi on kat daha öyle olduğunu düşünüyorum. Senle oynadığım her an için şükürler olsun. Sana da ne kadar teşekkür etsem az buluyorum Tülin. Oralarda bir yerde benden sonraki partnerin olacağını bilmeden yaşayan biri var. Onu çok kıskanıyorum. Oğlum, çok şanslısın! İnşallah sen bensindir."

18-11/07/yildiray-sahinler.jpg

39.bölümde diziden ayrılan, Arzu karakterini canlandıran set arkadaşı böyle uğurlayan Yıldıray Şahinler, oyuncu Tülin Özen'e duygusal bir veda etti. 

Yıldıray Şahinler kimdir?

18-11/07/yildiray-sahinler-kimdir.jpg

7 Şubat 1966 İsyanbul doğumlu oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunudur. Uzun süre İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. Pek çok oyunda rol aldı. Tİyatro dışında kamera karşısına da geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı. 2007 yılı başında İstanbul Halk Tiyatrosu adlı tiyatro grubunun kurucuları arasında yer almıştır. Daha önce; Ayaşlı ve Kiracıları, Hastane, Son Söz Sevginin, Gülşen Abi, Oğlum Adam Olacak, Avrupa Yakası, Elveda Rumeli, Bahar İsyancıdır, Kayıp, İntikam, Hayat Yolunda, Ulan İstanbul ve İçerde dizilerinde rol almıştır. Şu anda da Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mehmet Karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin