Legacies 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

The CW kanalının doğaüstü temalı yeni dizisi Legacies'in 1. sezon 3. bölümünde neler olacak?

The Vampire Diaries ve The Originals'ın izini takip eden The CW'nun yeni sezon dizilerinden "Legacies" geride bıraktığımız hafta "Some People Just Want to Watch the World Burn" isimli sezonun ikinci bölümüyle ekranlara geldi.

LEGACIES 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Açılış bölümünde The Vampire Diaries'ın Matt DonovanZach Roerig'i görmemizle birlikte başlayan ve bölümler ilerledikçe The Vampire Diaries ve The Originals dizilerinden tanıdık birçok diğer karakteri görmeye devam edeceğimiz Legacies'in geçen bölümünde Alaric, Hope ve Rafael üçlüsü aniden ortadan kayboluşuyla hakkında birçok şüphe uyanan Landon'ı aramak üzere yola koyulmuştu.

Bu yolculukta Landon'ı bulan ekip, kayıp bıçağın peşindeki bir insan ejderha ile mücadele verdi. Salvatore Yatılı Okulu'nda ise geleneksel olarak düzenlenen klasik bayrak futbolu maçında yaşanan olayları izledik.

18-11/06/legacies-dizisi.jpg

LEGACIES 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizinin ikinci bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 1.13 milyon izleyici rakamlarını elde etti. İlk bölümüne kıyasla rakamlarını yukarıya çeken dizinin reytinglerinin bu seviyelerde seyretmesi halinde Legacies'in 2. sezon onayını alması beklenen bir gelişme olacak.

LEGACIES 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Legacies, Julie Plec & Sherman Payne ikilisinin senaryosunu kaleme alıp Carol Banker'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 3. bölümü "We're Being Punked, Pedro" ile 08 Kasım 2018 Perşembe günü The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

LEGACIES 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuralları çiğnedikleri gerekçesiyle Hope (Danielle Rose Russell), Lizzie (Jenny Boyd), Josie (Kaylee Bryant) ve MG (Quincy Fouse), Mystic Falls şehir meydanında bir toplum hizmeti projesine katılmak zorunda kalırlar.

Bu arada, Landon (Aria Shahghasemi) ve Rafael'in (Peyton Alex Smith) birlikte çıktıkları yolculuk giderek tehlikeli bir hal almaktadır.

18-11/06/legacies-1-sezon-3-bolum-foto.jpg

Son olarak, Alaric (Matthew Davis) öğrencilerinden sır saklamanın yarardan çok zarar getirebileceğini fark etmeye başlar.

18-11/06/legacies-1-sezon-3-bolum-foto1.jpg

LEGACIES 1. SEZON 3. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/06/legacies-1-sezon-3-bolum-foto2.jpg

18-11/06/legacies-1-sezon-3-bolum-foto3.jpg

18-11/06/legacies-1-sezon-3-bolum-foto4-1541511237.jpg

"Legacies" 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin