Oyuncu Yıldız Asyalı'dan "İlk ve en büyük aşkım Arda Kural'dı" itirafı!

Bir süredir ekranlardan uzak duran Yıldız Asyalı, katıldığı programda kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Aralık 2018 - 14:27
Magazin

Uzun bir süredir sektörden uzak duran oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Kendisi hakkında çok samimi açıklamalarda bulunan Asyalı, yaptırdığı dövmeyi ilk ve en büyük aşkım dediği Arda Kural için yaptırdığını itiraf etti.

18-12/25/yildiz-asyali.png

Dövmesi hakkında açıklama yapan Yıldız Asyalı, "Omzumdaki bu dövmenin anlamı ‘karanlık güneş’ ilk aşk dövmesi… Bu konuyu reklam malzemesi asla yapmak istemedim, yapmadım. Evet, ilk büyük aşkım Arda Kural’dı." ifadelerini kullandı. 

18-12/25/asyali-kural.png

"İlk ve en büyük aşkım Arda'ydı. Seneler sonra onun rahatsızlığı ile alakalı da çok acı çektim ve benim için çok çok değerlidir. Aşktan öte insan olarak da çok değerli bir insandır her zaman. O yüzden bu dövmeyi yaptırdım." dedi. Sözlerine,

"2012 ya da 2013 yılında yaptırdım. O dönem beraber değildik. Arda ile iletişime geçmek istedim ama olmadı. Ailecek hepimizin hayat boyu çok sevdiği ve seveceği yeteneklerden biridir Arda. Aşkımız ben 16 yaşındaydım, Arda da 17 yaşındaydı dizi setinde başladı. Çok ama çok güzel zamanlarımız oldu. İnanılmaz iletişimlerimiz oldu. O benim canım her zaman da öyle kalacaktır. Zor süreçlerden geçiyor ama atlatacaktır. Umarım çok çok daha iyi olur gönülden her zaman onun yanındayız. İlişkimizin bitme nedeni gençtik, ergenlik çağımızdı olmadı bitti. O benim dövme yaptırdığımı bilmiyordur. İzlese belki sinirlenebilir ama bunlar insani duygular." açıklamalarıyla devam etti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin