Ege'nin Hamsisi final fragmanı yayınlandı! Sevilen dizi ne zaman bitiyor?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinin son bölümü için sayılı gün kaldı! Ege'nin Hamsisi ne zaman final yapacak?

Nurşah
25 Aralık 2018 - 14:36
Yeni Bölüm

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu ve Asuman Dabak gibi sevilen oyuncuların yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinde final heyecanı yaşanıyor! Ege'nin Hamsisi final ne zaman olacak? 

Ege'nin Hamsisi final fragmanı

Ege'nin Hamsisi final bölümünde neler olacak?

Sevilen aile dizisinin 23. bölümünde yine oldukça eğlence dolu sahneler yaşanacak. Deniz ile Zeynep en sonunda mutlu sona ulaşıyorlar. Sığacık'ta düğün hazırlıkları yavaş yavaş başlıyor. İki aile arasındaki tüm buzlar en sonunda eriyor, tüm engeller aşılıyor. Deniz ile Zeynep mutlu sona yaklaşırken Sığacık'ın sakinleri de mutluluklarla örülü günlerin kendilerini beklediğini fark ediyorlar...

18-12/25/egenin-hamsisi-final.jpg 

Ege'nin Hamsisi final ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 23. bölümle final yaparak izleyicilerine veda edecek... Ege'nin Hamsisi 31 Aralık Pazartesi akşamı izleyici karşısında olacak... Eğlence dolu final bölümünü kaçırmayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin