Ozan Güven'den yeni bir dizi geliyor, tanıtımını da Cem Yılmaz yapıyor!

Ekranların sevilen ismi Ozan Güven'den yeni bir proje geliyor.

Merve Mutlu
28 Haziran 2019 - 10:41
Magazin

Son olarak, bir internet dizisi olan Fi serisinde başroldeki Can Manay karakteri ile adından sıkça söz ettiren Ozan Güven'den yeni bir proje geliyor. 

19-06/28/guven.png

Sevilen oyuncu Ozan Güven, sosyal medya hesabında ağzını yamulttuğu bir fotoğraf paylaştı. Paylaştığı fotoğrafa da, oyuncunun yakın dostu ve filmlerinde Güven'i bolca görmeye alışık olduğumuz Cem Yılmaz'ın yorumu damga vurdu.

19-06/28/ozan-fuven.png

"Yeni bir film mi Ozan bey?" sorusunu soran Cem Yılmaz, "Hayır mini dizi Cem bey..." cevabını aldı.Cem Yılmaz'ın yakın dostuna bu soruyu sosyal medyadan sorması ise dizinin reklamı olarak görüldü..

Ozan Güven kimdir?

19-06/28/ozan-guven-kimdir.jpg

1975 yılında Almanya'da doğan Ozan Güven Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans bölümünden mezun oldu. İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri aldı ve ardından Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı. İkinci Bahar, Çiçeği Büyütmek, Koçum Benim, Aslı ve Kerem, Bir İstanbul Masalı ve "Canım Ailem" gibi televizyon dizilerinin yanı sıra G.O.R.A, A.R.O.G ve Yahşi Batı filmlerinde yakın arkadaşı olan Cem Yılmaz'la oynadı..

2005 yılında, Ikinci Baharda tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi. Ali Aziz isminde 1 çocukları var. 2010 yılında Türkan Derya ile boşandılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin