Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli de askere gidiyor!

Dizilerin sezon finaline girmesi ile askere giden ünlülerden biri de Aras Bulut İynemli oldu.

Merve Mutlu
28 Haziran 2019 - 12:06
Magazin

Show TV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç karakteri ile hayran kitlesini artıran Aras Bulut İynemli askere gidiyor. 

19-06/28/ynemli.png

Dizilerin sezon finaline girmesi ile birlikte genç oyuncuların art arda askere gidiyor. Bedelli hakkından yararlanan oyuncular, final yapan ya da Eylül ayında yeniden başlamak üzere sezon finaline girmelerinin ardından asker ocağına teslim olmaya başladılar. 

19-06/28/ukur.png

Hercai dizisinin yıldızı Akın Akınözü, Söz dizisinin sevilen oyuncuları Görkem Sevindik ve Tolga Sarıtaş, Erkenci Kuş'un başrolü Can Yaman'ın ardından, bedelli askerlik hakkından yararlanan ünlüler kervanına şimdi de Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli de katıldı. 

Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre: Şimdilerde Yedinci Koğuştaki Mucize filminin çekimlerinde olan İynemli, 1 Temmuz'da Kütahya'daki birliğine teslim olacak ve film çekimlerine kısa bir ara verilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin