Ragıp Savaş Diriliş Osman dizisinde!

Diriliş Osman dizisinin yeni ismi, sevilen oyuncu Ragıp Savaş oldu! Hangi karakter canlandıracak?

Nurşah
28 Haziran 2019 - 12:08
Gündem

TRT 1 ekralarında yeni sezonda izleyici ile buluşması beklenen Diriliş Osman dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu! Başarılı oyuncu Ragıp Savaş Diriliş Osman dizisinde!

19-06/28/dirilis-osman-dundar-ragip-savas.jpg

Diriliş Osman'ın yeni ismi Ragıp Savaş!

Burak Özçivit'i Osman Bey karakteri ile başrolde izleyeceğimiz Diriliş Osman dizisi, şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor! Diriliş Ertuğrul'un sıkı takipçileri, yeni sezonda ekrana gelecek olan dizi ile ilgili her türlü detayı araştırmaya başladılar bile... Geçtiğimiz haftalarda Hazal Subaşı'nın kadroya dahil olacağı haberleri ile gündeme gelen diziden yeni bir oyuncu haberi geldi!

19-06/28/ragip-savas-dirilis-osman.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; ekranların sevilen oyuncusu Ragıp Savaş Diriliş Ertuğrul dizisine katılan isimlerden birisi oldu. Dizide Dündar karakterine hayat verecek oyuncunun, şimdiden Diriliş Osman için hazırlıklara başladığı ve eğitimler aldığı gözlerden kaçmadı. Ragıp Savaş'ı Kurtlar Vadisi Pusu, Neredesin Firuze, Son Osmanlı Yandım Ali gibi ilgiyle takip edilen projelerde izlemiştik...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin