Euphoria 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Zendaya'nın başrolünde yer aldığı HBO'nun cesur gençlik dizisi Euphoria'nın yeni bölümünde neler olacak? Euphoria 1. sezon 3. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Aynı isimdeki İsrail yapımı diziden uyarlanan ve başrolünde genç oyuncu-şarkıcı Zendaya'yı bulunduran cesur gençlik dizisi "Euphoria" geçtiğimiz hafta sonu ikinci bölümü "Stuntin' Like My Daddy" ile ekranlardaydı.

EUPHORIA 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kimlik arayışındaki bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, cinsellik, travma ve sosyal medya dünyalarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerini inişli çıkışlı bir şekilde yürütmeye çalışmalarını konu edinen HBO'nun gençlik dizisi Euphoria'nın son bölümünde; okulun ilk gününde Rue, yeni arkadaşı Jules konusunda heyecanlıdır. Ancak geçmişini geride bırakmak isteyen isteyen Rue, Fezco ile başını belaya sokar. Nate, Maddy ile tekrar bir araya gelmeye çalışırken Maddy'nin takıldığı Tyler'a takıntılı hale gelir. Kat ise bir videosunun internette dolaştığını öğrenir.

19-06/28/euphoria-foto.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, sezonun ikinci bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.57 milyon izleyici rakamlarını elde etti ve ilk bölümüne benzer bir ekran performansı sergileyerek geleceği adına iyi bir ışık verdi.

Euphoria'nın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

EUPHORIA 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme alıp yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Made You Look" 30 Haziran 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-06/28/euphoria-1x03-foto1-1561712633.jpg

EUPHORIA 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Kat (Barbie Ferreira) ilk web-cam show denemesini yapmaya karar verir ve ilk seansını gerçekleştirir.

Jules (Hunter Schafer) online olarak tanıştığı yeni bir çocuktan fazlasıyla hoşlanmaya başlar ve bazı çıplak fotoğraflarını çekmesi için Rue'dan (Zendaya) yardım ister.

Maddy (Alexa Demie), Nate'in (Jacob Elordi) telefonunda tuhaf bir şey bulur.

Cassie (Sydney Sweeney) ve McKay (Algee Smith) ise hafta sonunu okulda geçirirler ve bir partiye giderler.

EUPHORIA YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-06/28/euphoria-1x03-foto3.jpg

19-06/28/euphoria-1x03-foto2-1561712656.jpg

"Euphoria" (HBO) 1. sezon 3. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin