Euphoria 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

HBO'nun ilk bölümüyle çok konuşulan Zendaya'lı yeni gençlik dizisi Euphoria'nın yeni bölümünde neler olacak? Euphoria 1. sezon 2. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Aynı isimdeki İsrail yapımı diziden uyarlanan ve başrolünde Disney Channel'ın Shake It Up'ı (Haydi Çalkala) ile ünlenen genç oyuncu-şarkıcı Zendaya'yı (Spider-Man: Homecoming) bulunduran "Euphoria" geçtiğimiz hafta sonu ilk bölümüyle ekranlara geldi.

EUPHORIA EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

Kimlik arayışındaki bir grup lise öğrencisinin uyuşturucu, cinsellik, travma ve sosyal medya dünyalarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerini inişli çıkışlı bir şekilde yürütmeye çalışmalarını konu edinen HBO'nun gençlik dizisi Euphoria geçtiğimiz hafta sonu ekran macerasına başladı.

19-06/21/euphoria-zendaya.jpg

EUPHORIA AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Augustine Frizzell'in yönetmen koltuğunda oturduğu açılış bölümünde izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting ve 0.58 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Euphoria'nın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

EUPHORIA 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Sam Levinson'ın senaryosunu kaleme alıp yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Stuntin' Like My Daddy" 23 Haziran 2019 Pazar akşamı HBO ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

19-06/21/euphoria-foto.jpg

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

EUPHORIA 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Okulun ilk gününde, Rue (Zendaya), yeni arkadaşı Jules (Hunter Schafer) konusunda heyecanlıdır. Ancak geçmişini geride bırakmak isteyen isteyen Rue, Fezco (Angus Cloud) ile başını belaya sokar.

19-06/21/euphoria-1x02-foto.jpg

Nate (Jacob Elordi), Maddy (Alexa Demie) ile tekrar bir araya gelmeye çalışırken Maddy'nin takıldığı Tyler'a (Lukas Gage) takıntılı hale gelir.

Kat (Barbie Ferreira) ise bir videosunun internette dolaştığını öğrenir.

"Euphoria" (HBO) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin