Beren Saat ve Kenan Doğulu hakkındaki ayrılık iddialarına anne Doğulu nokta koydu!

Magazin gündemini meşgul eden ve uzun süredir süren Beren Saat ve Kenan Doğulu ilişkisi ile ilgili anne Doğulu açıklama yaptı.

Merve Mutlu
28 Haziran 2019 - 13:36
Magazin

Şimdilerde Netflix Türkiye yapımı Atiye (The Gift) dizisinin başrolünde rol almaya hazırlanan Beren Saat ve Kenan Doğulu arasında geçen boşanma iddialarına, Doğulu'nun annesi son noktayı koydu.

19-06/28/kenn.jpg

Beren Saat'in yaş gününde paylaştığı gönderide kötü bir ruh halinde olduğunu belli eden ve ölen eski sevgilisini andığı paylaşım, ikili arasında ayrılık çanlarının çaldığına işaret sayılmıştı. Ancak iki taraf da bu konuda açıklama yapmadı.

Geçtiğimiz haftalarda Beren Saat yeni bir paylaşımla kafaları yeniden karıştırmıştı. Hiç kimsenin ne demek istediğini anlamadığı bu paylaşımda Saat, eşi Kenan Doğulu ile ilgili, 

“Ben oyun arkadasimi buldum galiba” dedim bir aksam, gozlerin parlayarak baktin. Gece gitar sesiyle uyandim; bir sarkiya baslamistin, buyulendim. Biz o sarkiyi beraber bitirirken, ask sarkisi olduk. Birbirimizin yaralarini öptükce can arkadasi olduk. Yaydigimiz ask enerjisiyle cevremizde iklim degisikligine sebep olduk ve beraber ne eglendik:) Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin; ben de oyun arkadasimi, yol arkadasimi... Bir yerlerin kapisinda el ele cekilmis naylon fotograflarimizi ask sananlar icin bunlar, arkadaslarimizin gozunden hesapsizca biz iste. Ne zaman bosanacaksiniz diyorlar surekli; guvenmek, baglanmak, bagislamak, vazgecmek butun bu agir duygusal sureci hic merak eden yok. Bosanmak isin en kolay kismi, ben evlenmeye de gorece az hevesli taraftim zaten. Benim icin esas olan hep askti, asktir! Bir yastikta kocamak mi, beraber ölmek mi insanlarin bir aski basarmaktan anladigi bilemiyorum. Oysa sen, ben, baba’nin gitari bir yatagin icinde; sonsuz zamanin durakladigi, ömrün tamamlandigi yüz yillar yasadik. Bu demode romantizmde ortagim oldugun icin tesekkur ederim. Sen tabi ki yeni sarkilar yazacaksin. Artik icimde ne ofke, ne en ufak bir pismanlik; her damla gozyasima ziyadesiyle degdin. Iyi ki dogdun da, sana asik oldum." demişti.

Bir serzeniş mi yoksa ilan-ı aşk mı anlaşılamayan bu paylaşımın ardından, Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu konuya açıklık getirdi.

19-06/28/serpil.png

Kenan Doğulu dün gece Harbiye'de konser verdi. Seyirciler arasında Kenan Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu da vardı. Anne Doğulu, Kenan-Beren ilişkisiyle ilgili sorular için: "Oğlumu hiçbir zaman yalnız bırakmam. en çok 'Bugünüm sensiz geçti' şarkısını seviyorum. Babası için yazmıştı onu... Sahne performansı muhteşem, üstüne adam tanımıyorum. Bütün popçuları seviyorum ama o benim oğlum. Beren ile Kenan ayrı değiller. Her şey yolunda. Herkes işinde gücünde..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin