Behzat Ç. yeni sezon yayın tarihi belli oldu! Behzat Ç. ne zaman başlıyor?

Merakla beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu! Behzat Ç. ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler...

Nurşah
28 Haziran 2019 - 14:24
Gündem

Büyük bir heyecanla beklenen Behzat Ç. yeni sezon yayın tarihi en sonunda belli oldu! Dizinin sıkı takipçileri, yeni sezon bölümlerine çok kısa bir süre içerisinde kavuşacaklar... Behzat Ç. ne zaman başlıyor?

19-06/28/behzat-c-yayin-tarihi-belli-oldu.jpg

Behzat Ç. ne zaman başlıyor?

Ekranlarda fırtınalar estiren ve izleyici kitlesinin heyecanını her daim diri tutmayı başarabilen Behzat Ç. dizisi yeni sezon bölümleri ile blutv platformunda izleyici karşısında olacak. Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Ege Aydan ve Güven Kıraç gibi eski oyuncuların yanı sıra kadroda Belçim Bilgin, Kemal Burak Alper, İlkyaz Arslan ve Hüseyin Sevimli gibi yepyeni isimleri de göreceğimiz Behzat Ç. yeni sezon yayın tarihi en sonunda belli oldu!

19-06/28/behzat-c-yeni-sezon-ne-zaman.jpg 

Dizinin yeni bölümlerinini çekimleri, geçtiğimiz hafta sona ermişti. blutv resmi hesaplarından "Cinayet amirimin kaderidir." notu ile paylaşılan ön izleme videosu ise yeni sezon yayın tarininin de müjdecisi oldu... Behzat Ç. 25 Temmuz Perşembe günü yeni sezon ilk bölümü ile izleyicisinin karşısında olacak. Heyecanla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Behzat Ç. yeni sezon ön izleme 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin