resim yok
01 Ocak 2012 - 00:00

 

Özcan Deniz; eski aşkı Fahriye Evcen'e başrol teklifinde bulundu..
 
Evliliğe giden ilişkilerine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Fahriye Evcen ile Özcan Deniz cephesinden ilginç bir haber geldi. Güzel oyuncuyla barıştığıkonuşulan Deniz, yeni filmi "Evim Sensin"in senaryosunu tamamlar tamamlamaz Evcen'i aradı. Özcan Deniz, eski sevgilisine; "Yeni çekeceğim filmde başrolü seninle paylaşmak istiyorum" dedi.
 
FAHRİYE 'EVET' DEDİ
 
Eski sevgilisinin bu şok teklifi karşısında hayli şaşıran güzel oyuncu; Özcan Deniz'e hiç düşünmeden "Evet" yanıtı verdi. Böylece ikili; ilk kez aynı projede yer almak için sözlü olarak anlaştı. Bu arada Özcan Deniz'in yapımcılığını Şükrü Avşar'la ortak olarak üstlenip yönetmen koltuğuna oturacağı film için; Özgü Namal ile Beren Saat'e de başrol teklifi yaptığı söylenmişti.
İLK DEFA AYNI FİLMDE
 
İlişkileri yılan hikayesine dönen ünlü çift; Özcan Deniz'in "Evim Sensin" adlı filminde; ilk kez birlikte kamera karşısına geçecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin