ÖZEL HABER | Azra Akın'ın başı o takipçisiyle dertte!

Oyuncu ve Manken Azra Akın'ın övgü yağan yeni stiline takipçi tacizi! Azra Akın tarzını mı değiştirdi? Azra Akın kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Azra Akın tacize mi uğradı? Azra Akın evli mi? Eşi kim? Çocuğu var mı?

Pınar Alçiçek
30 Mayıs 2023 - 16:42
Magazin

Görenlerin 41 yaşında olduğuna inanmakta zorluk çektiği bir erkek çocuk sahibi güzelleri güzeli manken Azra Akın'ın başı o takipçisiyle fena dertte!

23-05/30/2023-05-30-16.png

Eski manken ve oyuncu Azra Akın, sosyal medya üzerinden yeni saç stilini takipçilerinin beğenilerine sundu. Akın, Burcu Kara, Filiz Akın, Arzum Onan, Tülin Şahin gibi birçok ünlü isim tarafından iltifat yağmuruna tutulurken, bir takipçisi o iltifatları tek tek baltaladı...

İşte Azra Akın'ın "Yeni saç modelimi nasıl buldunuz?" notuyla paylaştığı yeni stili:

23-05/30/2023-05-30-19.png

Azra Akın'ın kısa saçı, bir takipçisinin onayını almayarak; gelen tüm iltifatların yalan olduğunu öne sürmesine sebep oldu... İşte o takipçisinin ünlü isimlere verdiği cevaplar:

23-05/30/untitled-7.jpg

AZRA AKIN KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA? HANGİ PROJELERDE YER ALDI?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin