Tetikçinin Oğlu bu akşam neden yok? Dizi ekrana veda mı ediyor?

Fox'un salı akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Tetikçinin Oğlu bu akşam ekrana gelmeyecek. Peki Tetikçinin Oğlu bu akşam neden yok? Tetikçinin Oğlu'nun 7. bölümü ne zaman ekrana gelecek? Tetikçinin Oğlu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Tetikçinin Oğlu son anda neden yayından alındı? Tetikçinin Oğlu'nun 7. bölümünde neler olacak? Tetikçinin Oğlu'nun 6. bölümünde neler yaşandı? Tetikçinin Oğlu bitiyor mu? Tetikçinin Oğlu yayından kaldırıldı mı?

Volkan Usta
30 Mayıs 2023 - 16:04
Kültür Sanat

Yapımını O3 Medya ve Same Film yaptığı başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un bulunduğu “Tetikçinin Oğlu” 7. bölümüyle bu akşam yayında olmayacak. Peki sebebi ne? İşte detaylar!

23-05/30/tetikcinin-oglu_6-5.jpg

Fox'un salı akşamları ekrana gelen dizisi Tetikçinin Oğlu bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek gibi gözüküyor. Bölüm öncesi fragmanları yayınlansa da bu akşam dizinin tekrar bölümü ekrana gelecek. Geçtiğimiz haftalarda reyting anlamında istediği sonuçları alamayan dizi için yavaş yavaş final söylentileri de çıkmadı değil. 

23-05/15/tetikcinin-oglu_6-6.jpg

Başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer aldığı Tetikçinin Oğlu gelecek hafta yeni bölümüyle ekranda olması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin