Özel Haber I Black Mirror, Netflix'ten yedinci sezon onayını aldı! Yeni sezon ne zaman gelecek?

Netflix’in distopya dizisi Black Mirror 6 sezonun ardından yeni bir sezon için daha onay aldı. Peki Black Mirror yeni sezon ne zaman gelecek? Black Mirror 7. sezon çekimleri ne zaman başlıyor? Black Mirror 7. sezon ne zaman yayınlanacak? Black Mirror 7. sezonda kimler rol alacak? Black Mirror 7. sezon konuları ne?

Volkan Usta
22 Kasım 2023 - 09:10
Kültür Sanat

Netflix’in her bölümüyle izleyiciyi hayretlere düşüren distopik dizisi ‘Black Mirror’ yedinci sezon onayını aldı. İşte detaylar!

23-11/21/mv5bztgyntbknzctn2i3nc00nta1lwjimdmtyza2mmyyzjc1nwqzxkeyxkfqcgdeqxvymtuzmtg2odkz_v1_fmjpg_ux1000_-1700588839.jpg

Charlie Brooker tarafından yaratılan popüler bilimkurgu dizisi Black Mirror 6. sezonuyla da Netflix'in en çok izlenen yapımlarından olmuştu. Amerikan kaynaklı haberlere göre, Black Mirror 7. sezon için geri dönmeye hazırlanıyor. Henüz detayları ve oyuncu kadrosu belli olmayan dizide Charlie Brooker, Annabel Jones ve Jessica Rhoades’un yürütücü yapımcı olarak projeye geri döneceği belirtiliyor. Konu detayları ve bölüm sayısı da gizli tutulan dizinin yine meraklılarını hayrete düşürecek bölümlerle dönmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin