Özel Haber I Bugs Bunny beyaz perdeye dönüyor! Film ne zaman yayınlanacak?

En çok tanınan çizgi film karakterlerinden biri haline gelen Bugs Bunny, beyazperdeye dönüyor. Peki Bugs Bunny filmi ne zaman yayınlanacak? Bugs Bunny filmi ne zaman çekilecek? Bugs Bunny filminin konusu ne? Bugs Bunny filminde hangi karakterler olacak?

Volkan Usta
25 Mayıs 2023 - 10:53
Viral

En son NBA yıldızı Lebron James'in yer aldığı Space Jam: a New Legacy filminde karşımıza çıkan "Bugs Bunny" karakteri için bir proje yakın zamanda meraklıları ile buluşmaya hazırlanıyor.

23-05/25/desktop-wallpaper-how-a-pitt-encounter-led-jeff-bergman-to-bugs-bunny-and-space-jam-sequel-space-jam-2-bugs-bunny.jpg

Space Jam 2 filminde kullanılan live-action ve animasyon hibriti teknolojisiyle çekilen film tekniğiyle yeni bir Bug Bunny filmi izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Ödüllü yazar ve yönetmen Robert Rugan'ın Warner Bros. tarafından işe alınmasıyla filmin hazırlıkları başladı.

İlk olarak 1938 yılında izleyici karşısına çıkan Bugs Bunny, 1996'da "Space Jam" ile izleyici karşısına çıktığında gişede büyük başarıya ulaştı. Ancak ardından gelen "Looney Tunes: Back in Action" ve yakın tarihli "Space Jam: a New Legacy" aynı başarıyı sürdüremedi.

23-05/25/looney-tunes-cartoon-bugs-bunny-wallpaper-2560x1600_7.jpg

Henüz Warner Bros. tarafından resmi bir açıklama olmasa da Rugan'ın işe alındığını paylaşıp daha sonrasında da bu paylaşımı silmesi gelecek Bugs Bunny filminin fitilini yakmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin