Özel Haber I Doctor Strange 3 filminde son durum ne? Benedict Cumberbatch geri dönüyor!

Marvel evreninin sevilen karakteri Doctor Strange serisinin yeni filmi için hazırlıklar başladı. Peki Benedict Cumberbatch hangi Marvel filminde yer alacak? Benedict Cumberbatch Doctor Strange rolüne hangi filmle dönecek? Yeni bir Doctor Strange filmi ne zaman çekilecek ve vizyona girecek? Benedict Cumberbatch Marvel evrenine ne zaman dönecek? Benedict Cumberbatch kimdir?

Volkan Usta
06 Eylül 2023 - 09:09
Kültür Sanat

MCU'da ve birçok farklı yapımla hayranlarının karşısına çıkan Benedict Cumberbatch, Marvel sinema evrenine yakın zamanda geri dönecek gibi gözüküyor. İşte detaylar!

23-08/26/f36keo_xqaarnxk.jpg

Marvel sinematik evreninde "Doctor Strange" rolünü canlandıran İngiliz oyuncu Benedict CumberbatchMarvel hayranlarını sevindiren bir haber vererek Doctor Strange" karakteriyle çok yakında rolüne geri dönebileceğinin sinyallerini vermişti.

23-08/26/mlu-21862_r_c-3bcdaaa.jpg

MCU'da hem kendi solo filmlerinde hem de birçok Marvel yapımında görünen Cumberbatch gelecek yıl çekilmesi planlanan bazı Marvel filmleri olduğunu da dile getirdi. Benedict Cumberbatch'in üçüncü bir "Doctor Strange" filminde de rol alacağı kesinleşmiş gibi gözüküyor. Amerikan kaynaklı alınan bilgilere göre yapım serinin üçüncü filmi için çoktan hazırlıklara başladı. Umarız üçüncü bir Doctor Strange filminde Benedict Cumberbatch yeniden izleriz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin