Özel Haber I Edge Of Tomorrow'un devam filmi geliyor mu? Senaryo tamam!

Başrollerinde Tom Cruise ve Emily Blunt'ın yer aldığı Edge Of Tomorrow filminin ikincisi için hazırlıklar devam ediyor. Peki Edge Of Tomorrow 2 ne zaman, nerede çekilecek? Edge Of Tomorrow 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Edge Of Tomorrow 2'de neler olacak? Edge Of Tomorrow'un ilk filminde neler yaşandı? Edge Of Tomorrow 2 filminin oyuncu kadrosunda kimler olacak? Edge Of Tomorrow 2 filminin konusu ne olacak? Tom Cruise kimdir? Emily Blunt kimdir?

Volkan Usta
08 Ağustos 2023 - 09:02
Kültür Sanat

Tom Cruise ve Emily Blunt'ın başrollerinde yer aldığı bilim kurgu aksiyon türündeki Edge Of Tomorrow'un devam filmi üzerinde çalışılıyor.

23-08/07/edge-of-tomorrow-2-update-1621247077226.jpeg

2014 yılında oldukça olumlu eleştiriler filmin devamı için hazırlıklar devam ediyor. Senaryo çalışmalarının finalize edildiği bilgilerinin alındığı filmin çekim takvimi için oyuncularla planlama yapılması bekleniyor. Çekimler için başrol Tom Cruise’un "Mission Impossible" filmlerinin bitmesi beklenirken, Blunt için çekim takvimi henüz belli olmamış durumda.

23-08/07/movies-edge-06062014-superjumbo.jpg

İkinci filmde de ilk filmin yönetmeni Doug Liman'ın yönetmen koltuğuna oturacağı yapımın senaryosunu Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse yazıyor. Ayrıca Christopher McQuarrie de Edge of Tomorrow 2’nin hikayesine kalemiyle de katkıda bulunan isimler arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin