Özel Haber I Kick-Ass serisi sıfırlanıyor! Yeni film ne zaman gelecek?

Kick-Ass serisinin sıfırlanması ve yeniden projelerin yapılması için hazırlıklar başladı. Peki Kick-Ass serisinin yeni filmleri ne zaman gelecek? Kick-Ass yeni filmi ne zaman çekilecek? Kick-Ass filminin konusu ne? Kick-Ass filminde kimler rol alacak? Kick-Ass filminin serisi ne zaman sıfırlanacak? Kick-Ass reboot projesinde neler olacak?

Volkan Usta
25 Ekim 2023 - 09:05
Kültür Sanat

Yeni Kick-Ass filmi, eski seriyi sıfırlayarak maceraya en baştan başlayacağının detaylarını yönetmen Matthew Vaughn anlattı. İşte detaylar!

23-10/22/16kickassspan-1-articlelarge-1697971639.jpg

Matthew Vaughn, 2010 yılında çektiği ilk film ile süper kahraman filmlerine farklı bir bakış açısı getiren Kick-Ass serisinin reoobt çalışması için hazırlıkların başladığını dile getirdi. Başrollerinde Aaron Taylor- Johnson ve Chloë Grace Moretz’in yer aldığı seri kahramanlık filmlerine eleştiri ile yaklaşmasının ardından çok sevilmişti. New York Comic-Con etkinliği sırasında konuşan Matthew Vaughn, serinin reboot'u için beklentileri bir hayli yükselterek çekimlerin gelecek yıl başlayacağını duyurdu.

23-10/22/kick-ass-matthew-vaughn.jpg

Matthew Vaughn “Yeniden çektiğimiz bu film öyle bir seviyede ki… muhtemelen tutuklanacağım. Daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor. Kick-Ass filmi hakkında düşündük, Kick-Ass 3 filmi için karakterleri yeniden ekrana getirebilir miyiz diye düşündük ve kim bilir belki de bir gün aynı karakterlerle Kick-Ass 3’ü çekeriz. Ama evrenin yeniden canlanabilmesi ve insanlara, ‘Bu neydi şimdi?’ dedirtebilmek için insanlara biraz günlerini göstermemiz gerekiyor."

23-10/22/1376583318000-2kick-ass-2-mov-57489287-1697972136.jpg

Henüz resmi duyurusu yapılmayan filmin yönetmeni Vaughn konuya dair detaylar için 2024 yılının beklenmesi gerektiğini söyledi. Başarılı yönetmen senaryoda inanılmaz şeyler yazdığını ve filmin yapım sürecinin nasıl etkileneceğini de bilmediğini sözlerine ekledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin