Özel Haber I Loki 2. sezonda neler olacak? Dizi bizi hangi evrenlere götürecek?

Disney+'ın Tom Hiddleston'lı "Loki"nin ilk sezonu sonrası yeni sezonda da neler olacağı merak ediliyor. Peki Loki 2. sezonda neler olacak? Loki 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Loki 2. sezon ne zaman başlıyor? Tom Hiddleston kimdir?

Volkan Usta
01 Ağustos 2023 - 09:50
Kültür Sanat

Marvel Studios, heyecanla beklenen Loki 2. sezon için resmi çıkış tarihini açıkladıktan hayranlarıyla dizinin yeni sezon posteri de paylaşıldı.

23-07/31/f2mzn8mwkaekfo3.jpg

Marvel’ın en sevilen dizilerinden Loki, her bölümüyle beğeni toplayarak 1. sezonunu sonlandırmıştı. İki yıllık yeni sezon bekleyişi sürerken bugün en sonunda Marvel’dan beklenen açıklama gelmişti. 2. sezonuyle 6 Ekim‘de Disney Plus’ta başlayacak olan Loki dizisinde yeni sezonda xevilen kahramanımızın zamanda nasıl bir yolculuk yapacağı merak ediliyor. Kang The Conquerer'ı ilk kez gördüğümüz dizinin 2. sezonunda da yine bu kötü karakteri görüp görmeyeceğimiz en büyük soru işareti olacak.

23-05/30/zbctegzexl6icczuzxpmkn.jpg

He Who Remas’ın ölümünden sonra, çoklu evrenin çeşitli zaman çizelgelerinde başlayan kaos, Loki 2. sezon için heyecan verici olasılıkla kapı aralıyor. Tom Hiddleston, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero ve Owen Wilson ile birlikte seriye geri dönüyor. Sophia Di Martino, Sylie rolünü, Tara Strong’un da Miss Minutes rolünü yeniden canlandıracak. Majors ise Kang The Conquerer olarak bu sefer çok daha önemli bir yere sahip olacak.

23-07/31/f2xdy87bqaa1axc.jpg

Loki 2. sezonuyla 6 Ekim 2023'ta sadece Disney+'ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin