Özel Haber I Merakla beklenen "Berlin" dizisi geliyor! Büyük soygun başlıyor!

Netflix'in en sevilen yapımlarından olan La Casa de Papel'in özel karakterlerinden biri olan Berlin'in hayatını anlatacak dizisinin tarihli tanıtımı yayınlandı. eki Berlin dizisi ne zaman yayınlanacak? Berlin dizisi kaç bölüm olacak? Berlin dizisinin konusu ne? Berlin dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Berlin dizisi hangi evrende geçecek?

Volkan Usta
20 Haziran 2023 - 10:19
Kültür Sanat

Netflix’in en çok izlenen dizilerinden ‘La Casa de Papel’ evreninde geçecek olan ‘Berlin‘den resmi tarihli tanıtım paylaşıldı. İşte detaylar!

İLGİLİ İÇERİK

23-06/18/berlin-_-resmi-tanitim-fragmani-_-netflix-0-32-screenshot.png

La Casa de Papel’de Pedro Alonso’nun canlandırdığı "Berlin" karakterinin hayatını konu alacak 'Berlin' dizisinde yeni bir soyguna tanık olacağız.

İLGİLİ İÇERİK

23-09/18/berlin-_-tarih-duyurusu-_-netflix-0-13-screenshot.png

Bu kez Berlin, Paris sokaklarına çıkacak ve 44 milyon değerinde bir mücevher soygunu için maceradan maceraya koşacak. Aralık ayında Netflix'te yerini alacak dizinin 8 bölümden oluşacağı öğrenildi.

23-06/18/berlin-_-resmi-tanitim-fragmani-_-netflix-0-39-screenshot.png

La Casa de Papel'in dünyasında geçen BERLIN, 29 Aralık'ta Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin