Özel Haber I Merakla beklenen Thunderbolts filminde son durum ne?

Bir süre önce senaristlerin grevi nedeniyle birçok Marvel filmi prodüksiyonu ertelemişti. Bunlardan biri de Thunderbolts filmiydi fakat merakla beklenen projenin çekimleri hızlı bir şekilde başladı. Thunderbolts filmi ne zaman vizyona girecek? Thunderbolts filminin konusu ne? Thunderbolts filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Thunderbolts filmi nerede çekiliyor? Thunderbolts filmi uyarlama mı? Thunderbolts filminin çekimleri ne zaman tamamlanacak?

Volkan Usta
07 Temmuz 2023 - 09:20
Kültür Sanat

Marvel'ın iddialı yapımlarından biri olan Thunderbolt'a Amerikan Yazarlar Birliği'nin grevi vurmuştu. Yaşanan gelişmeler sonrası filmin çekimlerine hızlı bir şekilde başlandı. İşte detaylar!

23-07/06/page-1685194423.jpg

Marvel Comics'in en çok okunan kitabından aynı adla uyarlanan Thunderbolts filminde hangi karakteri hangi aktörün oynacağı da açıklanmıştı. Cast çalışmalarının tamamlanmasıyla film çekimlerinin hemen başlamasına grev engel olmuştu. Fakat kısa süre önce filmin çekimlerine sonunda başlandı.

Merakla beklenen Thunderbolts filminde, Harrison Ford (General Thunderbolts) ve David Harbour (Alexei Shostakov) gibi başarılı oyunculara ayrıca Florence Pugh (Yelena Belova), Olga Kurylenko (Antoni Dreykov), Wyatt Russel (John Walker), Hannah John-Kamen (Ava Starr), Julia Louis-Dreyfus (Valentina Allegra de Fontaine) gibi ünlü isimlerde eşlik edecek.

23-07/07/s7na7bsbxe8vave2wi5y.jpg

Herhangi bir aksilik veya yine grev sebebiyle çekimlerde bir duraksama yaşanmaz ise Thunderbolts filmi 2024 Temmuz'unda vizyonda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin