Özel Haber I Robert Pattinson'lı Batman 2 filminde son durum ne? Çekimler ne zaman başlıyor?

Başrolünde Robert Pattinson'ın yer aldığı The Batman'in devam filmi resmen duyurulmuştu ardından da projenin detayları da belli olmaya başladı. Peki Batman 2 ne zaman gelecek? Batman 2'nin hikayesi ne olacak? Batman 2'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Serinin devam filminde Rober Pattinson yer alacak mı? Batman 3 ne zaman gelecek? DC evreninin film takvimi belli oldu mu?

Volkan Usta
13 Eylül 2023 - 09:10
Kültür Sanat

DC Evreni'nin son yıllardaki en iyi yapımı olarak ele alınan The Batman filminin seri olarak yapılıp yapılmayacağı merak ediliyordu. İkinci filmin detayları da belli olmaya başladı. İşte detaylar!

23-02/03/jeffrey-wright-as-james-gordon-robert-pattinson-batman-in-the-batman-1645187111.jpg

Başrolünde Robert Pattinson’ı izlediğimiz çizgi roman uyarlaması ilk Batman filmi, 200 milyon dolarlık bütçesine karşın dünya genelinde 770 milyon dolar gişe hasılatı yaparak büyük bir başarı elde etmişti. DC’deki yeniden yapılanma sonrasında DC Studios’un eş başkanları James Gunn ve Peter Safran ile bir görüşme gerçekleştiren yönetmen Matt ReevesThe Batman 2 filmi için onayı almıştı. 

23-02/03/culture_the-batman_wb.jpg

Son olarak ikinci film için hazırlıklar yapan Matt Reeves serinin devam filmi için açıklamalarda bulundu. Reeves, "The Batman Part II, ilk filme göre tansiyonu çok daha yüksek bir film olacak." şeklinde açıklamalarda bulunarak filmin hayranlarını bir hayli meraklandırdı.

23-08/09/the-batman-matt-reeves-1642436193.png

ÇEKİMLER BAŞLIYOR!

The Batman'in devam filmi çekimlerinin Kasım ayında başlaması planlanıyor. Resmi adı The Batman – Part II olarak açıklanan ikinci filmin 3 Ekim 2025 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin