Özel Haber I Sam Raimi yeni bir Örümcek Adam filmi çekecek mi? Tobey Maguire filmde olacak mı?

Tobey Maguire'ın başrolünde yer aldığı Örümcek Adam üçlemesinde Sandman'i canlandıran Thomas Haden Church, hayranları heyecanlandıracak bir söylenti duyduğunu ifade etti. Peki Sam Raimi yeni bir Örümcek Adam filmi çekecek mi? Tobey Maguire yeni bir Spider-Man filminde oynayacak mı? Sam Raimi'li yeni Örümcek Adam filmi ne zaman çekilecek? Tobey Maguire'lı yeni Spider-Man filminin konusu ne olacak? Sarm Raimi yeni Spider-Man filminden kimlere rol verecek? Sam Raimi kimdir? Tobey Maguire kimdir?

Volkan Usta
26 Temmuz 2023 - 09:31
Kültür Sanat

Son olarak Örümcek Adam kostümü ile Tobey Maguire’ı 2021 yılında çıkan "No Way Home" filminde tekrar görmek herkesi ve hatta Sam Raimi'yi bile öyle heyecanlandırmış ki yeni bir Örümcek Adam filmi için çalışmalar başlamış gibi gözüküyor. İşte detaylar!

23-07/25/thomas-haden-church-spider-man.jpg

Spider-Man 3’te "Sandman (Flint Marko)" karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu Thomas Haden Church çok flaş bir kulis bilgisini röportajında paylaştı. Church yaptığı röportajda dördüncü bir Spider-Man olursa oynamayı çok isteyeceğini belirtirken duyduğu söylentiyi şöyle açıkladı: “Sam Raimi’nin Tobey Maguire’la birlikte yeni bir Spider-Man filmi yapacağına dair bazı söylentiler duydum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

23-07/25/a-new-spider-man-movie-with-tobey-maguire-can-be-made-according-to-sam-raimi-001.jpg

Tabi sevilen oyuncu Thomas Haden Church'ün bu açıklamaları elbette ki şimdilik bir iddiadan ibret gibi gözüküyor. Fakat orijinal üçlemenin önemli ismi Sam Raimi geçmiş yollarda verdiği röportajlarında da her şeyin mümkün olduğunu belirtmiş ve Tobey Maguire'ın başrolünde olduğu bir Spider-Man 4 filmi için açık kapı bırakmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin