ÖZEL HABER | Mert Ramazan Demir'e bir tekme de arkadaşlarından!

Oyuncu Nurseli İdiz'in Mert Ramazan Demir'e karşı sert eleştirisinin ardından Demir'e bir tekme de yakın çevresinden geldi! Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu küstü mü? Mert Ramazan Demir diziden mi ayrılıyor? Mert Ramazan Demir kimdir? Afra Saraçoğlu kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Öznur Serçeler kimdir?

Pınar Alçiçek
22 Mayıs 2023 - 16:35
Magazin

Yalı Çapkını'ndaki Ferit karakteriyle inanılmaz bir ivme kazanan oyuncu Mert Ramazan Demir, Nurseli İdiz'in ağır eleştirilerinin ardından iyi gün arkadaşlarını tanıyor!

Peki Serenay Sarıkaya ve Mert Ramazan Demir arkadaşlığı sahte miydi? Afra Saraçoğlu neden partneri Mert Ramazan Demir'i yarı yolda bıraktı? Öznur Serçeler neden Mert Ramazan Demir'i desteklemedi? İşte o haberin ayrıntıları...

İLGİLİ İÇERİK

23-05/22/87419.jpg

BOMBA HABERE HAZIR OLUN!

Türk tiyatro ve sinema sanatçısı Nurseli İdiz'in, katıldığı magazin programında başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir hakkında "Bu çocuğu bayağa yukarılara çıkardılar. Bende bir antipati yaratıyor nedense. Ne aşırı yakışıklı ne de oyunculuğu böyle aman aman! Bunun gibi çok var…" ifadelerini kullanması sosyal medyayı sallamaya devam ederken sadece Diziler.com tarafından fark edilen o ayrıntı çok büyük ses getirecek!

KÖTÜ GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKTILAR!

Nurseli İdiz'in sözlerine karşılık Demir'in takipçileri büyük bir ayaklanma başlatarak İdiz'i sosyal medya hesaplarından takibi bırakarak tepki gösterirken, yetenekli oyuncunun yakın çevresi; Afra Saraçoğlu, Serenay Sarıkaya ve Öznur Serçeler gibi isimlerin hala Nurseli İdiz'i takip ediyor olması birçok okuyucunun akıllarına 'İyi gün dostu' ve 'Sahte arkadaşlık' kavramlarıyla kodlanacak. 

23-05/22/untitled-1.jpg

Şimdiye kadar herhangi bir eylem veya açıklamayla yakın arkadaşları Mert Ramazan Demir'i desteklemeyen isimlerin geç de olsa destek mesajı yayınlayıp yayınlamayacağı ise merak konusu olarak tarafımızdan yakın markaja alındı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin