Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın Pera Palas'ta Gece Yarısı sete çıktı! İşte 2. sezon yayın tarihi!

Netflix'in başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'nın paylaştığı Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon için start verildi. Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon yayınlandı mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin konusu ne? Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi hangi dönemi anlatıyor?

Yayınlanan ilk sezonuyla izleyicilerin gönlünü fetheden Netflix'in 8 bölümlük dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon için sete çıkıldı.

Başrolünde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı gibi isimlerin yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi 3 Mart 2022'de yayına girmişti. Herkes 2. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak ederken, beklenen haber geldi. Netflix platformunda yayınlanan dizi için 2. sezon kararı da çıktı. 

2. SEZON TARİHİ NE ZAMAN?

Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin sete çıkması için planlanan tarih, bir değişiklik olmazsa 1 Temmuz olarak belirlendi. Emre Şahin‘in yönettiği dizinin çekimleri ise ekim ayına kadar sürecek. 

23-05/22/fspbzolx0aanqxm.jpg

PERA PALAS'TA GECE YARISI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ? OYUNCULARI KİMLER?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinin büyük bir bölümü,  Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çekildi. Sekapark'ta 300 bin metrekare açık alana ve 55 bin metrekare kapalı alana kurulan Avrupa'nın en büyük film platosunda gerçekleştirilen çekimlerde, İstiklal Caddesi'nin nostaljik tramvayından Beyoğlu'nun meşhur mekanlarına kadar 1920'lerin her detayına yer verildi. Dizinin bazı bölümleri ise Pera Palas Oteli'nde çekildi. 

23-05/22/fggauq6waaayl0r.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Hazal Kaya, Selahattin Paşalı, Engin Hepileri, Tansu Biçer, Hakan Dinçkol, Ergun Metin, Clare Louise Frost,Jordan J Gallagher, Yasemin Szawlowski, James Chalmers, Ahmet Varlı, Nergis Öztürk ve Murat Kılıç yer alıyor.

23-05/22/fnwhbniviaekipe.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin