Kızılcık Şerbeti 27. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Umut'un ailesi Nursema'yı istemiyor mu?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 27. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 27. bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin 26.bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 27. bölümünde Doğa ve Fatih arasında neler olacak?

Volkan Usta
22 Mayıs 2023 - 22:10
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, Cuma akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Yemekte yaşananların ardından Doğa’nın Ömer’e karşı tepkisi Kıvılcım’ı şaşırtırken, Alev ve Abdullah’ın baş başa konuşması dikkat çekiyor. Nursema, Umut’a “Ailen beni istemiyor mu?” diye sorarken, Umut’un ailesiyle görüşen Nursema’nın duydukları onu derinden sarsıyor. Fatih’in yeniden Aylin’in yanına gidip ona sarıldığı tanıtım gerilimi ve heyecanı giderek artırıyor.  

23-05/22/kizilcik-serbeti-10.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 26. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fatih’in kendisini aldattığını öğrenen Doğa, doğacak çocuklarının velayetini alabilmek için bir süre susmaya ve hiçbir şey olmamış gibi davranmaya karar verdi. Bu konuda tek sırdaşı Alev oldu.

23-05/22/kizilcik-serbeti-9.jpg

Alev’e ihaneti ispatlayacak delilleri toplayacağını söyleyen Doğa derinden sarsıldı. Alev ise Doğa’ya yardım edebilmek için Aylin’le yakınlaşmaya karar verdi. Bu sırada planlarına devam eden Aylin, bir arkadaşını eski nişanlısıymış gibi Fatih’in ofisine gönderip onu tehdit ettirdi. Fatih, Aylin’in oyununa gelmekten kendini koruyamadı. Aralarındaki buzları eriten Ömer ile Kıvılcım, gönüllerince aşklarını yaşamaya devam etti.

23-05/22/kizilcik-serbeti-2.jpg

Ömer, Kıvılcım’a sürpriz yaparak düğün yerini ayarladı ve organizasyonu da Alev’e teslim etti. Umut ve Nursema’yı söz telaşı sardı ancak bu sefer de aşkları Umut’un ailesi tarafından sınandı. Umut’un ailesi, Nursema’yı istemeye gelmedi. Bu duruma bozulan Abdullah ve Pembe, kızlarının mutluluğu için sesini çıkaramadı.

23-05/22/kizilcik-serbeti-3.jpg

Umut; Sönmez, Alev ve Kıvılcım ile birlikte Nursema’yı istemeye gitti. Nursema ve Umut’un söz töreni herkesin yüzünü güldürdü, bu anlar seyircilerden övgü dolu yorumlar aldı. Bölümün final sahnesinde heyecan doruklara ulaştı. Nursema, Umut, Ünal ailesi ve Kıvılcımlar hep birlikte kutlama yemeğine çıktı. Yemeğe gelen Kayhan, Leman’la evleneceklerini açıklayarak herkesi şaşırttı. Kayhan’ın kirli çamaşırlarını bularak onu çevresinden uzaklaştırmaya çalışan Ömer ise ondan kolayca kurtulamayacağını net bir şekilde anladı.

23-05/22/kizilcik-serbeti-5.jpg

Kayhan, Ömer’i Metehan ile ilgili büyük sırrıyla tehdit ederken Ömer şaşırtan bir hamle yaptı. Kayhan’dan önce davranarak Metehan’a aslında öz babası değil de amcası olduğunu kendisi açıkladı. Bölüme damga vuran bu gelişmenin ardından neler yaşanacağı büyük bir merak konusu oldu.   

23-05/22/kizilcik-serbeti-8.jpg

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin