Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin final bölümünde neler olacak? SadGül için mutlu bir son olacak mı?

Show TV'nin başrollerinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 41. bölümden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 40. bölümünde neler yaşandı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin 41. bölümünde neler olacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin konusu ne? Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin finalinde neler olacak?

Volkan Usta
22 Mayıs 2023 - 22:55
Yeni Bölüm

Show TV’nin ilgiyle takip edilen ve ekranlarda bir fenomen haline gelen BKM imzalı dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibinin final bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Servet’in ameliyathaneden kaçırıldığının öğrenildiği tanıtımda Sadi ve Songül’ün ne yapacağı merak konusu oluyor. Karabayır’da 12-B’nin kep atma töreninde yüzleri gülümseten renkli anlar yaşanırken, hikayenin sonunda neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

23-05/22/gelsin-hayat-bildigi-gibi-1684786733.JPG

‘GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’NİN 40. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sadi’nin yokluğunun fark edilmesiyle emniyet her yerde Sadi’yi aramaya başladı. Sadi ise yeraltında hazırlanan bir ameliyathanede oğlunun hayatını kurtarmak için operasyon başlattı. Bu ameliyatı gerçekleştirerek kariyerini ve özgürlüğünü tehlikeye atan doktorun Kıvanç olması ise herkesi bir hayli şaşırttı. Asuman, Mert’in hayatı pahasına da olsa içindeki kötülüğü durduramadı ve Sadi’nin yerini polise ihbar etti. Ancak bu sefer Derya’nın şaşırtmacasıyla planı suya düştü. Taylan, Songül’ün istifasının işleme konulmamasını sağlarken onu izinde gösterdi. Böylece Songül, Sadi’nin suçsuzluğunu ispat etmek ve başsavcının cinayetini çözmek için hızla çalışmalara başladı. Derya ile olan ilişkisine yeniden başlamak isteyen Kıvanç, Derya’nın sert tepkisiyle karşılaşsa da gönlünü alabildi. Başsavcı cinayetinin olduğu gün olay yerinin yakınlarında olan görgü tanığı Berkay’ı takibe alan Songül sonunda istediği delile ulaştı. Diğer yanda Sadi ise hastanede oğlu Mert’le vedalaştıktan sonra polislerden kaçmak yerine teslim oldu. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, final bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin