resim yok
05 Nisan 2012 - 00:00

 

Evliliği çatırdayan ünlüler listesine oyuncu Özge Özberk de katıldı. “Pis Yedili” dizisinde rol alan Özge Özberk’in dizi setinde bir süredir eşiyle sorunlar yaşadığı için moralinin bozuk olduğu konuşuluyordu
Son gelen haberlere göre 5 yıllık eşi Hayim Sadioğlu, Özberk’ten boşanmak için mahkemeye başvurdu. Maden işletmeciliği yapan Sadioğlu’nun eşinin kendisini aldattığından şüphelendiği için boşanmak istediği öğrenildi. Eşinin 2 yaşındaki oğlunun velayetini istemesi nedeniyle de sıkıntılı olan Özge Özberk, aldatma idialarını reddetti ve “Bir süredir sorunlarımız var ama bu durum iyiye doğru yani barışmaya gidiyor. İnşallah barışacağız. Böyle şeylerde insan ne diyeceğini bilemiyor ama çocuğumu düşünerek dikkatli konuşmam gerek” dedi.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin