Özge Gürel yeni dizisi ile ekranlarda olacak!

Bir dönemlerin aranan oyuncusu Özge Gürel yerli This Is Us kadrosuna katıldı!

Nurşah
29 Ağustos 2018 - 11:57
Magazin

İlk olarak 2010 senesinde yayınlanan "Kızım Nerede" adlı dizi ile izleyici karşısına çıkan Özge Gürel yeni bir proje ile ekranlara dönüş yapmaya hazırlanıyor! 

18-08/29/zge-gurel-yeni-dizi.jpg

Yerli This Is Us uyarlamasının yeni ismi oldu!

Günümüze dek dalgalı bir başarı grafiği sergileyen Özge Gürel önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan yerli This Is Us dizisinin kadrosuna katıldı! Son olarak 2017 senesinde ekrana gelen Börü adlı dizi ile izleyicinin beğenisini kazanan 31 yaşındaki oyuncunun, yeni dizisindeki karakterine dair detaylar ise henüz paylaşılmadı!

18-08/29/this-is-us-uyarlama.jpg

This Is Us dizisi konusu

Aynı gün farklı yerlerde dünyaya gelen ve ilk bölümü itibarıyla 36 yaşında olan farklı insanların ilgi çekici hikayelerini anlatan This Is Us dizisi ülkemizde de oldukça büyük beğeni toplamıştı. Aile bağları, arkadaşlık, kadın erkek ilişkileri gibi güncel konuları işleyen dizinin Türk uyarlaması da büyük bir merakla bekleniyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin