Mehmetçik Kutülamare yeni sezona sürprizlerle başlayacak!

TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Mehmetçik Kutülamare'nin yeni sezonunda yepyeni bir isimle karşılaşacağız!

Nurşah
29 Ağustos 2018 - 13:21
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının her perşembe akşamı yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkan etkileyici dizisi yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Merakla beklenen Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinin yeni sezonunda sürpriz bir oyuncuyla karşılaşacağız!

 18-08/29/tansu-tasanlar-cukur.jpg

Çukur'dan çıktı Mehmetçik dizisine transfer oldu!

Çukur dizisinde canlandırdığı Avukat Nazım karakteri ile izleyicinin dikkatini çeken Tansu Taşanlar sezon sonunda karakterinin ölümü ile diziden ayrılmıştı... 1984 doğumlu sevilen oyuncunun yeni adresi ise TRT 1 ekranlarının ilgi geçen tarihi dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare oldu!

18-08/29/mehmetcik-kutulamare-yeni-sezon.jpg

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği her perşembe günü yeni bölümleri ile ekrana gelen sevilen dizi çok yakında yepyeni bölümler ile meraklı bekleyişteki izleyicilerine kavuşacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin