Özge Özpirinçci Kadın dizisinin başarısının nedenlerini açıkladı!

Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci katıldığı bir etkinlikte yapımın beklenmeyen bu büyük başarısını açıkladı!

Nurşah
22 Haziran 2018 - 14:55
Magazin

Fox Tv'nin büyük bir beğeni toplayan dizisi bu sezon en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Dizide Bahar karakteri ile izleyicileri mest eden Özge Özpirinçci bu kadar beğenilmelerinin sebeplerini bir bir açıkladı. Detaylar haberimizde!

18-06/22/kadin-bahar-ozge-ozpirincci.jpg

 "İyi olmanın aslında ne kadar basit ve etkili bir şey olduğunu görüyorlar"

Kadın dizisi ekibinin bir araya geldiği özel bir geceye katılan başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Başlarken bu kadar büyük bir sevgi ve ilgi göreceği tahmin edilmeyen dizisi ile ilgili açıklamalarda bulundu:

"Hiçbir ajitasyona kaçmadan, hikayenin gerektirdiği durumları anlatarak izleyicilere kadın-erkek farketmeksizin, tabii ki özelinde kadın var, Bahar’ın hikayesini anlatıyor bu dizi ama insanlara azimle, sevgiyle, merhametle, şefkatle aslında her şeyin üstesinden gelebileceğini gösteriyor bu dizi. Dünyanın böyle bir döneminde, bu kadar agresif, şiddet içeren, insanların birbirlerini kırmak üzerine kurulu olduğu bir düzende aslında bunun böyle olmadığını, başka bir yol olduğunu gösteriyor. Bence izleyiciler belki de bu yüzden dizimizi çok seviyorlar, çünkü hep başka bir yol olduğunu ve iyi olmanın aslında ne kadar basit ve etkili bir şey olduğunu görüyorlar diye düşünüyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin