Elimi Bırakma Cenk karakterini canlandıran Alp Navruz kimdir?

Elimi Bırakma Cenk karakterini canlandıran Alp Navruz kimdir, kaç yaşında, oynadığı diziler hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
22 Haziran 2018 - 16:17
Kültür Sanat

Alina Boz'un Azra karakterine can vereceği dizide partner oyuncusu olarak Alp Navruz ile anlaşıldı. Elimi Bırakma Cenk (Alp Navruz) karakterini canlandıran genç yetenek hakkında merak edilenler haberimizde!

 18-06/22/alp-navruz-kimdir.jpg

Alp Navruz kimdir?

2 Şubat 1992 senesinde dünyaya gelen Alp Navruz, an itibarıyla 26 yaşındadır. İstanbul'da doğan oyuncunun bir kız bir de erkek kardeşi vardır.

İlkokul sıralarındayken kendi yazdığı bir oyun ile sahne hayatı ile tanışan Alp Navruz ilerleyen senelerde Cihan Ünal ve Altan Erkekli gibi usta oyunculardan dersler almıştır.

18-06/22/alp-navruz-elimi-birakma.jpg

26 yaşındaki başarılı oyuncu 1.85 boyundadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur, yüzme ve okçuluk sporları ile ilgilenmektedir. Yazmayı çok seven başarılı isim şiir ve öyküler de yazmaktadır. Kariyer hayatına ise modellik yaparak başlamıştır. 

18-06/22/elimi-birakma-alp-navruz.jpg

Oyunculuk kariyerine ilk adımı ise Ceberrut adlı sinema filmi ile atmıştır. Alp Navruz, daha sonra Arkadaşlar İyidir dizisinde canlandırdığı Berke karakteri ile televizyon ekranlarında da kendisini Türk dizi izleyicisine tanıtmıştır. 

18-06/22/elimi-birakma-cenk.jpg

Geçtiğimiz sene yayın hayatına başlayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakteri ile kendisine büyük bir hayran kitlesi yaratan genç oyuncu son olarak Temmuz ayında başlayacak olan Elimi Bırakma dizisinde Alina Boz'un partneri Cenk karakteri ile izleyici karşısına çıkacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin