Özge Özpirinçci, yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor

En son Fi'de oynayan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, yeni bir dizi ile anlaşıyor.

Berfu Özlen
22 Haziran 2017 - 16:06
Gündem

Aşk Yeniden isimli romantik-komedi dizisi ile büyük bir yükseliş yaşadıktan sonra, en çok izlenen online Türk dizisi Fi'ye konuk oyuncu olarak katılan güzel oyuncu Özge Özpirinçci, yeni bir projeye imza atmak üzere. Hayranları ile buluşmak için gün sayan oyuncunun önünde sadece kağıt işleri kaldı.

Anne'nin yazarından

Türkiye'de "Anne" ismiyle yayınlanan Japon uyarlaması orjinal yapımın yazarına ait Woman (Kadın) isimli bir projede yer alacak olan oyuncu, dizinin başrol oyuncusu olacak. Roman yazarı Hande Altaylı'nın Türkçeleştirdiği senaryonun başrolü için imza aşamasına geçildi. 

Dul bir annenin fedakarlıklarla dolu hikayesi

Yuji Sakamoto'nun 2013 yapımı eserinden uyarlanacak olan dizi, iki çocuklu dul bir kadının yaşadığı zorlukları ve fedakarlıkları seyircilere aktaracak. Büyük ihtimalle Fox TV ekranlarında yayınlanacak dizi ile ilgili henüz başka bir bilgi yok.

Özge Özpirinçci kimdir?

1 Nisan 1986 doğumlu olan Özpirinçci, İstanbul'da doğdu. Sabancı Üniversitesi'nde okumuştur. 2007 yılında Cesaretin Var mı Aşka adlı dizide Ebru karakterini canlandırdı. 2008 yılında Kavak Yelleri'nde rol aldı.Melekler Korusun dizisinde başrol oyuncusu olarak İpek karakterini canlandırdı. Daha sonra Aşk Yeniden isimli dizide büyük bir yükseliş yakalayan güzel oyuncu, en son PuhuTV'nin fenomen online dizisi Fi'de konuk oyuncu olarak yer aldı. Birçok sinema ve reklam filminde de oynayan güzel oyuncu, 2013 senesinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlandı. İkilinin nişanı kısa sürdü ve aynı sene ayrıldılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin