Özge Ulusoy "Hayat Güzeldir" ile ekranlara dönüyor!

Manken ve oyuncu olan Özge Ulusoy, "Hayat Güzeldir" adlı televizyon programı ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
18 Aralık 2018 - 13:46
Magazin

Ekranların sevilen isimlerinden biri haline gelen manken ve oyuncu Özge Ulusoy, Show tv ekranlarında yayınlanacak olan Hayat Güzeldir adlı programla ekranlara dönüyor. 

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyaç duyulan motivasyonu ve işe yarayacak her değerli bilgiyi izleyicilerle paylaşmak için, "Hayat Güzeldir" programı, Özge Ulusoy'un sunumuyla ekranlarda olacak.

18-12/18/hayat-guzeli.png

Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak edilen her konuda, birbirinden değerli konuklarla “Hayat Güzeldir” programında konuşulacak.

Daha önce 78 bölüm boyunca Esra Harmanda'nın sunumuyla yayınlanan "Hayat Güzeldir", Özge Ulusoy'un sunumuyla haftasonları, her cumartesi ve pazar günü saat 08:15'te Show Tv'de ekranlarda olacak.

18-12/18/zge-ulusoy-hayat.png

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin