Hilmi Cem İntepe'nin başrolde yer aldığı Sıfır Noktası dizisinden ilk fotoğraf geldi!

Gerçek bir hikayeye dayanan TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Sıfır Noktası setinden ilk fotoğraf geldi!

Nurşah
18 Aralık 2018 - 13:38
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında gerçek bir hikayeden esinlenen yeni dizi Sıfır Noktası setinden ilk fotoğraf geldi! Survivor yarışması ile ünlenen Hilmi Cem İntepe'nin yeni dizisi hakkında...

18-12/18/sifir-noktasi-ilk-fotograf.jpg 

Sıfır Noktası sette!

Zeytinburnu Belediyesi bünyesinde yer alan buz hokeyi takımının azim ve istek dolu hikayelerini anlatacak olan dizi TRT 1 ekranlarında izleyici karşısında olacak! Gerçek bir hikayeye dayanması sebebi ile izleyicinin şimdiden büyük bir merakla beklediği dizinin setinden ilk fotoğraf geldi..

18-12/18/eslem-akar-sifir-noktasi-1545131456.jpg

Dizinin yönetmenliğini yapan Mehmet Ada Öztekin sosyal medya hesabı üzerinden ilk fotoğrafı "Buza çıktık, demiş miydim? Uçurum Altılısı" notu ile paylaştı. Sıfır Noktası dizisinde Survivor yarışma programı ile tanınan Hilmi Cem İntepe'nin yanında Anıl Tetik de yer alıyor... Sevilen iki isme 4N1K İlk Aşk ve Avlu gibi dizilerde oynayan genç oyuncu Eslem Akar eşlik edecek. Dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin