Özgü Namal'ın aldığı ücret belli oldu

Kızıl Goncalar dizisiyle uzun zaman sonra ekranlara dönen Özgü Namal'ın alacağı ücret belli oldu. Peki Özgü Namal bölüm başı ne kadar ücret alıyor? Özgü Namal kimdir? Kızıl Goncalar'ın konusu ne? Kızıl Goncalar ne zaman yayınlanıyor? Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde neler olacak? Kızıl Goncalar'da kimler oynuyor? Özcan Deniz kimdir? Mert Yazıcıoğlu kimdir?

Berfin Sengil
21 Aralık 2023 - 13:33
Magazin

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği FOX’un iddialı dizisi Kızıl Goncalar, 18 Aralık Pazartesi günü ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Büyük ilgi uyandıran dizideki oyunculuk performansları kadar dikkat çeken bir konu da başrolde yer alan Özgü Namal'ın yıllar sonra ekrana dönmesi oldu.

Özcan Deniz ile başrolü paylaşan Özgü Namal'ın Kızıl Goncalar'dan bölüm başına alacağı ücret de araştırılan konular arasında yer alıyor.

Bölüm Başı 900 Bin Lira İddiası

Gazeteci Sina Koloğlu'nun aktardığına göre; Özgü Namalın bölüm başı aldığı ücretin 700 bin lira olduğu öne sürülse de oyuncunun 900 bin liraya anlaştığını kaydetti.

Koloğlu konuyla ilgili şunları söyledi:

"Özgü Namal’ın yeniden ekrana dönüşü bölüm başı aldığı ücret 700 bin olarak telaffuz edildi. Efendim bana gelen bilgi biraz daha üstünde. Bölüm başına 900 bin lira. Bu para işlerinde ‘Çok ödüyarlar’ hikayesine pek inanmam. Veriliyorsa mutlaka karşılığı vardı. Ve Özgü Namal gibi bir ismin bunca aradan sonra ekrana çıkması yönünde ikna edilmesinin bir de ‘maddi’ karşılığı olacaktı. Ben böyle bakıyorum"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin