Özgü Namal'ın yeni projesinin çekimleri başladı!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Özgü Namal'ın yer aldığı, yönetmenlik koltuğuna Ketche'nin oturduğu 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' filminin çekimleri başladı.

resim yok
30 Temmuz 2013 - 16:40
Magazin

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Özgü Namal'ın yer aldığı, yönetmenlik koltuğuna Ketche'nin oturduğu 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' filminin çekimleri başladı.
 

Hikayesi


Kiremitçi’nin aynı adlı romanından esinlenilen ve senaryosunu Burak Göral’ın yazdığı filmin konusu:

Birkaç yıl öncesine kadar bir rock grubunda çalan, besteler yapan ve zamanında parlak bir gelecek vaat eden, 30’larının sonlarındaki eski müzisyen Mehmet (Engin Altan Düzyatan), müzikten uzaklaşmış, boşanmış ve kıt kanaat geçinen bir adamdır.

Geçimini gitar tamir ederek ve birkaç kişiye özel ders vererek sağlayan Mehmet’i hayata bağlayan en önemli şey, haftada bir gün görüşebildiği 9 yaşındaki kızı Ezgi’dir.

Mehmet karısıyla evliyken de sık sık görüştükleri Ayşe (Özgü Namal) ve kocası Orhan’la (Polat Bilgin) aynı apartmanda oturuyordur.

Ayşe ve Orhan’ın da evlilikleri son dönemde çatırdamaktadır. Ayşe ve Orhan tartıştıkları bir akşam Orhan evi terk eder. Mehmet Ayşe’ye kocasını bulmak için yardım etmeye karar verir.

Mehmet, Ayşe’yle kocasını aramak için geçirdiği zaman içinde hayatının ‘yalnız’ daha nereye kadar gideceğini sorgulamaya ve Ayşe’den de giderek daha fazla hoşlanmaya, hatta ona şiddetli bir aşk duymaya başlar...

Filmin kadrosunda yer alan diğer isimler:

Emin Gürsoy, Gaye Gürsel, Polat Bilgin, Ümit Erdim, Wilma Elles ve Atiye Tuna...


Aralık'ta vizyonda

Müziklerini; İskender Paydaş, Athena, Mor ve Ötesi, Pentagram gibi müzisyenlerin yaptığı, çekimleri İstanbul, İzmir ve Adalar’da sürecek olan 'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' 13 Aralık'ta vizyona girecek.
[reklam]
'Bu İşte Bir Yalnızlık Var' kitabının arka kapağından;

Yanlış bir aşk, terk edilmişliğin hüznü, müziğin eşlik ettiği hayaller, parasızlıkla sarsılan hayatlar ve bitmeyen mutluluk arayışları...

İlk romanı Git Kendini Çok Sevdirmeden'le büyük beğeni toplayan Tuna Kiremitçi, bu sefer bir müzisyenin dünyasını anlatıyor.

Memet Olcay'ın gücünü ve zayıflığını, pazar günleri buluştuğu kızıyla yeniden keşfettiği İstanbul'u, ortadan kaybolan arkadaşını ararken bulduğu aşkı ve yaptığı o ilk besteyi...

Romanın bir tarafında bütün endamıyla hayat duruyor; öteki tarafında da elinde çalgısıyla tek başına bir adam.

 

 

ÖZGÜ NAMAL'IN DİZİ AŞKI GERÇEK Mİ OLUYOR? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin