resim yok
22 Temmuz 2012 - 00:00

 

Erdal Özyağcılar’ın başrolünde olduğu ‘İki Yaka Bir İsmail’ dizisinin yayından kaldırılması sonrası çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahibi, oyuncu Gülsüm Kamu. Kamu, Özyağcılar’ı ‘hikaye hırsızlığıyla’ suçluyor, aktörse “Ona cevap bile vermem” diyor
 Biri Midilli’de diğeri Ayvalık’ta,  biri Türk diğeri Yunan iki eşiyle yaşayan bir balıkçının hikayesini anlatıyordu  ‘İki Yaka Bir İsmail’. Dizinin ömrü kısa oldu.  Bundan sonra işler bir parça çatallaşıyor çünkü oyuncu Gülsüm Kamu’nun   ortaya attığı bir iddia var. Kamu, Erdal Özyağcılar’ın dizinin hikayesini   kendisinden çaldığını öne sürüyor. 
 
Özyağcılar’a ‘Karadağlar’   dizisinde oynarken senaryoyu anlattığını belirten Gülsüm Kamu, “Ben biri   Türkiye’de, diğeri Yunanistan’ta iki eşi  bulunan ve hafızasını kaybeden bir kadının hikayesini gerilim dizisi şeklinde yazdım ve bunu da notere tescil ettirdim. Ardından Erdal Özyağcılar’a hikayeden bahsettim. Bu yaz  ekranda ‘İki Yaka Bir  İsmail’i görünce büyük şok yaşadım” dedi. 
 
Kamu şöyle devam etti: “Kadını almış erkek yapmış, gerilimi komediye çevirmiş  ama sonuçta temel hikaye benim. Erdal ekmeğimle oynadı. Çünkü ben  projeyi bir yapımcıya vermiştim, onun üzerinde  çalışılırken ‘İki Yaka Bir İsmail’ yayınlanmaya başlandı. Senaryomu  geri gönderdiler.” 
 
İddiaları sorduğumuz Erdal  Özyağcılar’sa “Böyle abuk sabuk iddialara cevap vermiyorum. Çünkü çok komik ve benim dışımda olan bir şey” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin