resim yok
22 Temmuz 2012 - 00:00

 

Star Tv’nin dizi atakları sürüyor. Yapımcılığını Metin Kalkavan’ın yapacağı, senaryosunu Galip Tekin’in kaleme alacağı ”Profesyonel” dizisinin başta üniversiteli gençler olmak üzere diziseverlerin ilgiyle izleyecekleri bir dizi olacağını söylüyor. Galip Tekin, medyada Dexter’ın yerli versiyonu olarak uyarlanacağı söylentisi üzerine bu projesini 1984 yılında çizdiğini hatırlattı.
 
Her bölümü 75′er dakika olacak dizinin cast çalışmaları büyük bir titizlikle sürüyor. Hatırla Sevgili ve Es-Es dizilerindeki başarılı performansı ile dikkat çeken Ahmet Rıfat Şungar’ın isminin kesinleştiği, Başak Köklükaya’nında kuvvetli ihtimaller arasında olduğu bildirilen dizi Kasım ayında start verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin