Palu ailesinin gizemli itiraf mektubu ortaya çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olay yaratan Palu ailesinden İsa'nın hapisteyken yazdığı itiraf mektubu ortaya çıktı.

Merve Mutlu
09 Ocak 2019 - 12:26
Magazin

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına, kaybolduğunu iddia ettikleri yakınlarını aramak için çıkan Palu ailesinin hikayesi, tüm Türkiye'yi şaşırtmıştı. 

Günlerdir gündemden düşmeyen ve herkesin merakla takip ettiği Palu ailesi olayı, içerisinde; psikolojik şiddet, tecavüz, dolandırıcılık, din tacirliği, cinayet gibi birçok suç unsurunu içinde barındırıyordu. 

19-01/09/pasuu-1547027942.png

Birbirinden korkunç olaylara imza atan Palu ailesinden İsa Palu'nun, hapishanedeyken yazdığı itiraf mektubunda yazılı olanlar, anneanne Hava Palu'yu korkutmuş ve programda okunmamasını istemişti. 

İsa Palu'nun yazdığı o mektup ortaya çıktı! 

"Hava Palu yıllar önce kimlerle lezbiyenciliği ve fuhuş olayını yaptı?"

"Yıllardan beri evde fuhuş ve uyuşturucu olayları oluyor. Bunu yapan kimlerdir?"

19-01/09/dwdqorzwkaa7cb9.jpg

Detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız, haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin